Alpha Enkel LED Wandlamp IP65

0 producten

Beschrijving Alpha Enkel LED Wandlamp IP65

Goed om te weten

  • Stijlvol en flexibel
  • Warm wit en koel wit
  • Ook geschikt voor buiten
  • 40.000 branduren
  • 2 jaar all-in garantie

Stijlvol en flexibel

Ieder interieur krijgt een boost met deze stijlvolle Any Lamp Alpha Single LED wandlampen. Het strakke design maakt van deze rechthoekige opbouwarmaturen een lust voor het oog. Bovendien bespaar je met de aanschaf van deze duurzame LED producten aanzienlijk op je energiekosten! Mooi meegenomen nietwaar? De 3-polige aansluitkabel zorgt ervoor dat je deze wandlampen direct op het stroomnetwerk kunt aansluiten (220 tot 240 Volt). De lampen zijn beschikbaar in de kleuren wit en antraciet.

Warm wit en koel wit

Qua kleurtemperatuur kun je kiezen uit 3000 Kelvin (warm wit) of 4000 Kelvin (koel wit). Warm wit licht is qua omgeving een perfecte kleurtemperatuur voor ondere andere een foyer, ontvangstruimte, gang of hal. Ook in huis kun je met deze lichtkleur meerdere kanten op. Denk daarbij ook aan de gang/hal, evenals de woonkamer of overloop. Koel wit licht daarentegen heeft een neutrale uitstraling, zonder dat het licht kil wordt. Dat verstoort het dag-nachtritme van de hersenen niet.

Ook geschikt voor buiten

De hoge IP waarde (IP65) van deze LED wandlampen zorgen ervoor dat ze ook buiten kunnen worden geplaatst. Denk daarbij aan een overkapping of overdekt terras. Verder zijn de lampen volledig spatwaterdicht en goed bestand tegen waterstralen. De gradenbundel van deze opbouwarmaturen is 90 graden, wat voor een ruime spreiding van het licht zorgt. Hou er rekening mee dat je deze LED wandlampen niet kunt dimmen.

40.000 branduren

Deze LED wandlampen verbruiken met 6 en/of 12 Watt erg weinig energie. Ten opzichte van conventionele wandlampen (25-100 Watt) is dat een behoorlijk verschil. Verder dragen de 40.000 branduren en het A+ energielabel absoluut bij aan een lange levensduur, die tot liefst 40 jaar kan oplopen. Je hebt het aankoopbedrag dus razendsnel alweer terugverdiend. LED verlichting van Lampdirect biedt alleen maar voordelen. Samen met jou maken we de wereld graag schoner en beter!

2 jaar all-in garantie

Kies je voor een product van Lampdirect, dan willen we graag de beste service bieden. Om die reden krijg je bij de aanschaf van één of meerdere van deze LED wandlampen 2 jaar all-in garantie. Heb je een vraag over deze serie LED wandlampen? Of wil je een offerte ontvangen voor meedere aantallen? Aarzel dan niet en neem contact op met onze lichtexperts!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 2 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
Please wait, adding to cart...