Vorige

Awards & nominaties

Awards en nominaties

Als team van Lampdirect.nl zijn we ontzettend trots op de awards en nominaties die zijn ontvangen sinds 2013. Wij voelen ons vereerd om erkenning te krijgen voor onze prestaties, resultaten, strategie en maatschappelijke functie. Graag laten wij de wereld ons prachtige bedrijf en internationale team zien.

 

LampDirect wint de publieksprijs!

Lampdirect.nl heeft op 25 november 2015 de publieksprijs gewonnen tijdens de High Growth Awards uitreiking in Utrecht. De jaarlijkse prijs van Port4Growth geeft erkenning aan kwalitatief en sterk groeiende Nederlandse ondernemingen. De verschillende genomineerden worden stuk voor stuk beoordeeld op groei, voorbeeldfunctie, strategie, profiel van de ondernemer, toekomstperspectief en financiën. Mede dankzij een gemiddeld groeipercentage van 65%, een hoge klanttevredenheid, onderstaande video en een ranking van 27 punten van de jury, haalde Lampdirect.nl de meeste stemmen binnen van het publiek, waarmee deze award kon worden binnengesleept. Een prijs waar we trots op zijn!

Drie jaar op rij: Lampdirect.nl is wederom FD Gazelle!

Dankzij een structurele groei van meer dan 40% per jaar over de laatste drie jaren, voldoet Lampdirect.nl aan de eisen voor het behalen van deze award. Het is inmiddels het derde achtereenvolgende jaar dat Lampdirect.nl benoemd wordt tot FD Gazelle. In totaal mogen 490 Nederlandse groeibriljanten zich een jaar lang FD Gazelle noemen, tegenover 331 onderneming vorig jaar.


Basic Lighting

FD Gazellen Awards 2014

Door het behalen van een gestructureerde omzetgroei van gemiddeld meer dan 40% per jaar, over de laatste drie jaar, mag Lampdirect.nl zich ook in 2014 een FD Gazelle noemen. De prijs wordt uitgereikt door FD Media Groep in samenwerking met ABN AMRO, Mazars Accounts en Company Info. Dit jaar behaalde de sterk groeiende onderneming een knappe achtste plaats.

Functional Lighting

FD Aanstormend Talent 2014

Directeur Bram van der Linden en zijn bedrijf Lampdirect.nl zijn genomineerd voor Aanstormend Talent tijdens de landelijke finale van de FD Gazellen Awards 2014. De prijs is een aparte FD Gazelle, voor jonge ondernemers onder de 30 jaar. Een verdiende podiumplaats voor Lampdirect.nl!
Decorative Lighting

Koploper van Helmond 2014

Tijdens de tweejaarlijkse prijs, is Bram van der Linden in 2014 één van de drie genomineerden voor de award Koploper van Helmond. De Juniorkamer Peelland blies deze prijs in leven, in het teken van ondernemers onder de 40, die vooruit lopen op het gebied van innovatie, duurzaamheid en personeelsbeleid.


fd gazellen award 2013

Lampdirect.nl winnaar FD Gouden Gazelle 2013!

Lampdirect.nl ontving deze award in januari 2014 en mag zich de snelst groeiende onderneming van Zuidoost Nederland noemen!

Volgens directeur Bram van der Linden heeft Lampdirect.nl de prijs te danken aan de internationale expansie van de webwinkel. Any Lamp BV / Lampdirect.nl breidde in de jaren 2010 tot en met 2012 uit naar maar liefst dertien Europese landen, met elk een eigen webwinkel. Deze stap zorgde in een periode van drie jaar voor een omzetgroei van maar liefst 899%!

De gouden sleutel tot dit succes: een flexibel software systeem. Een combinatie van webshops gerealiseerd door middel van Magento en de koppeling van de financiële en logistieke afdeling via SAP Business One, zorgt voor een totaaloplossing, waarin alle informatie centraal wordt beheerd, zoekmachines optimaal benut worden en bedrijfsprocessen geautomatiseerd verlopen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een advies op maat!

Wilt u ook direct besparen? Neem dan vandaag nog contact met ons op via 088 - 31 00 000 of info@lampdirect.nl. Wij zijn bereikbaar op ma-vrij van 08:00 tot 20:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 en wanneer u het contactformulier aan de rechterzijde invult, nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.

Door onze kennis en ervaring dragen wij er zorg voor dat u zoveel mogelijk bespaart op uw energieverbruik, terwijl uw ruimte perfect wordt verlicht. We gaan samen op zoek naar de perfecte oplossing voor uw onderneming of bij u thuis.

Bij Lampdirect.nl vindt u alleen A-merken, met onder meer Philips LED lampen, tegen de laagste prijzen. Wij garanderen levering binnen één werkdag en hanteren maar liefst 5 jaar all-in-garantie. Wanneer u vóór 20:00 bestelt bij Lampdirect.nl, wordt uw bestelling vandaag nog verzonden.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen