Kies voor een duurzame leeromgeving én scoor gratis cadeaus!

Door de aankoop van LED verlichting kun je als basisschool het verschil maken voor jouw leerlingen! Dankzij het duurzame karakter van LED vermindert de CO2 uitstoot, terwijl je voor tientallen jaren verzekerd bent van de beste LED producten via Lampdirect. Een mooi voorbeeld is de aanwezigheid van de juiste LED panelen in de klas. Want de combinatie van de UGR<19 waarde met de juiste kleurtemperatuur zorgt ervoor dat leerlingen iedere schooldag optimaal kunnen presteren. Wil je advies op maat ontvangen of heb je hulp nodig bij de installatie van jouw nieuwe LED verlichting op locatie? Neem dan contact met ons op!

Ja, ik wil graag advies op maat

Verras leerlingen bij aanvang van het nieuwe schooljaar met coole nieuwe gadgets voor in de klas of het schoolplein! Afhankelijk van je bestelwaarde is het ook toegestaan om meerdere cadeaus te bestellen of het combineren van verschillende waardes. Wacht niet langer en bestel vandaag nog nieuwe LED verlichting op onze website!

Kies je gratis cadeau bij een besteding vanaf €250,-

Set foam voetballen

t.w.v. € 25,-

Gebruik code:

SCHOOL01

Pogo Stick met koord

t.w.v. € 25,-

Gebruik code:

SCHOOL02

Kids Garden playset

t.w.v. € 25,-

Gebruik code:

SCHOOL03

Kies je gratis cadeau bij een besteding vanaf €500,-

Roundnet set

t.w.v. € 50,-

Gebruik code:

SCHOOL04

Rivier stapstenen

t.w.v. € 50,-

Gebruik code:

SCHOOL05

Dansdoek

t.w.v. € 50,-

Gebruik code:

SCHOOL06

Kies je gratis cadeau bij een besteding vanaf €1000,-

Tipi tent

t.w.v. € 100,-

Gebruik code:

SCHOOL07

Pogo Stick met koord

t.w.v. € 100,-

Gebruik code:

SCHOOL08

Slack Line

t.w.v. € 100,-

Gebruik code:

SCHOOL09

Onze duurzame initiatieven..

We streven ernaar om in 2023 CO2 neutraal te zijn. Dit willen wij bereiken middels de verkoop van LED verlichting, maar ook door te investeren in herbebossing. In samenwerking met Land Life Company planten wij bomen op in het verleden aangetaste grond, bijvoorbeeld door verstedelijking of natuurbranden, om zo de hoeveelheid koolstof in de lucht te verminderen! In Portugal zijn in de regio Freguesia de Tavares al 6.546 bomen geplant om onze CO2 uitstoot te dekken. Als gevolg wordt er in de komende 40 jaar ongeveer 1.432 ton aan koolstof uit de lucht gefilterd. Met deze bebossing hebben wij ook 9.12 hectare aan grond hersteld, wat positief is voor zowel mens als dier. Deze aantallen nemen de komende jaren alleen maar toe, want ieder jaar opnieuw planten wij samen met Land Life Company bomen om onze CO2 voetafdruk van het voorgaande jaar te compenseren.

Klik hieronder op jouw favoriete categorie LED verlichting

 


*Actie is van toepassing bij besteding excl. BTW en verwijderingsbijdrage.

*Actie is geldig t/m 30-09-2022. Meerdere actieproducten per bestelling is mogelijk, afhankelijk van de orderwaarde.

*Levertijd: 2-4 weken na plaatsen van bestelling. Wij versturen de cadeaus apart van een bestelling.

*Mochten wij vanwege onvoorziene omstandigheden niet het betreffende cadeau kunnen leveren, dan ontvang je van ons een waardige vervanging.