Vorige

Bespaar tot wel 91,4% op uw verlichting!

Lampdirect.nl ondersteunt en adviseert bij het besparen op uw energieverbruik. Door het vervangen van conventionele verlichting door LED verlichting bespaart u tot wel 91,4% op uw huidige energie- en onderhoudskosten.

Bel mij terug

Reken zelf uit hoeveel u kunt besparen!

Met onze handige Besparingscalculator kunt u precies uitrekenen hoeveel u kunt besparen. U vult in hoeveel lampen u wilt vervangen, hoeveel uur per dag ze gemiddeld branden en hoeveel dagen per week.

Daarna vult u de energiekosten in (gemiddeld 0,19€/kWh), gevolgd door de sterkte van de huidige lamp en de nieuwe lamp. Vervolgens vult u de aankoopkosten en de levensduur per lamp in.

U ziet dan meteen de totale besparing per jaar, de totale besparing over de gehele levensduur en in hoeveel maanden uw investering is terugverdient.

Wilt u meer informatie hierover of hulp bij het invullen? Bel dan naar: 088 – 31 00 000!

Huidige Lamp:
Prijs huidige lamp (€)
Sterkte van de lamp (W)
Levensduur (u)
Nieuwe Lamp:
Prijs nieuwe lamp (€)
Sterkte van de lamp (W)
Levensduur (u)
Situatie:
Aantal lampen
Branduren per dag/ dagen per week
Energiekosten (€/kWh)
Besparing:
Totale besparing per jaar (€)
Totale besparing levensduur (€)
Terugverdientijd in maanden
Help mij besparen
Led spot

Halogeenspots

De meeste besparing realiseert u door uw halogeenspotjes te vervangen door LED spots. Wanneer u uw 50W halogeenspots vervangt door 4.3W LED spots kunt u meteen tot wel 91,4% besparen. Niet alleen bespaart u op de energie kosten, maar ook op de onderhoudskosten: een LED GU10 spot heeft een levensduur die wel 17,5x langer is dan een halogeen spotje.

> Vind hier alle GU10 LED spotjes
tl led buis

TL lampen

Ook op TL-lampen kunt u behoorlijk besparen! Wanneer u uw 58W TL lampen vervangt door 20W LED TL lampen kunt u meteen tot wel 60,7% besparen. Niet alleen bespaart u op de energie kosten, maar ook op de onderhoudskosten: een LED TL lamp heeft een levensduur die wel 2x langer is dan een TL lamp.


> Vind hier alle LED TL lampen
led e27 philips

E27 lampen

Traditionele gloeilampen vervangen door LED levert u een besparing op van wel 83,9%. Wanneer u uw 60W gloeilampen vervangt door 9W LED lampen kunt u meteen tot wel 83,9% besparen. Niet alleen bespaart u op de energie kosten, maar ook op de onderhoudskosten: een LED lamp heeft een levensduur die wel 25x langer is dan een gloeilamp.

> Vind hier alle E27 LED lampen

Vervang halogeenspots door LED en bespaar 91,4%!

We gaan rekenen met een 50Watt halogeenspotje van €2,49 en 2.000 branduren. Deze vervangen we door een 4.3Watt LED spotje van €8,49 met 35.000 branduren. Bij een gemiddeld gebruik van 12 uur per dag, 5 dagen in een week, en een energieprijs van €0,19 kWh is de besparing per jaar €30,22. De besparing over de gehele levensduur is €338,99, dit is een besparing van maar liefst 91,4%! De terugverdientijd is slechts 2 maanden.

> Vind hier alle GU10 LED spotjes

Vervang TL lampen door LED en bespaar 60,7%!

We gaan rekenen met een 58Watt TL lamp van €1,99 en 20.000 branduren. Deze vervangen we door een 20Watt LED TL lamp van €22,49 met 40.000 branduren. Bij een gemiddeld gebruik van 12 uur per dag, 5 dagen in een week, en een energieprijs van €0,19 kWh is de besparing per jaar €21,08. De besparing over de gehele levensduur is €270,29, dit is een besparing van maar liefst 60,7%! De terugverdientijd is slechts 12 maanden.

> Vind hier alle LED TL lampen

Vervang gloeilampen door LED en bespaar 83,9%!

We gaan rekenen met een 60Watt gloeilamp van €2,75 en 1.000 branduren. Deze vervangen we door een 9Watt LED lamp van €11,99 met 25.000 branduren. Bij een gemiddeld gebruik van 12 uur per dag, 5 dagen in een week, en een energieprijs van €0,19 kWh is de besparing per jaar €37,02. De besparing over de gehele levensduur is €296,64, dit is een besparing van maar liefst 83,9%! De terugverdientijd is slechts 3,5 maand.

> Vind hier alle LED E27 lampen

Energie-investeringsaftrek (EIA) voor LED verlichting

Ontvang 10% van uw investeringskosten retour door gebruik te maken van EIA!


Naast 91,4% besparen op uw verlichting kunt u gebruik maken van de Energie-investeringsaftrek (EIA).


Investeert u meer dan €2.500 in LED verlichting bij Lampdirect.nl, dan komt u als bedrijf in aanmerking voor EIA. Hiermee kunt u maar liefst 41,5% van de totale investeringskosten aftrekbaar maken van uw fiscale winst. Effectief is dit ongeveer 10% van uw totale investeringskosten.


Via de EIA ondersteunt de Nederlandse overheid ondernemingen, wanneer deze investeren in nieuwe energiebesparende bedrijfsmiddelen.


Alle ondernemers die in Nederland belastingplichtig zijn voor inkomsten- of vennootschapsbelasting, kunnen in principe in aanmerking komen voor EIA. U bent dan wel verplicht om te investeren in een bedrijfsmiddel dat aan bepaalde wettelijk vastgestelde energieprestatie-eisen voldoet. Naast de aanschafkosten kunt u de EIA ook toepassen op eventuele montagekosten, de kosten van een energieadvies en andere kosten verbonden aan de bedrijfsmiddelen die aan de energieprestatie-eisen voldoen. Om in aanmerking te komen voor de EIA moet uw onderneming ten minste € 2.500,- per kalenderjaar aan energiebesparende middelen investeren.


U kunt op deze manier dus uw voordeel verdriedubbelen: lagere energie- en vervangingskosten in combinatie met minder belasting.


Naast de besparingen die u realiseert bij het vervangen van uw traditionele verlichting door LED verlichting, draagt uw onderneming bij aan een meer maatschappelijk verantwoorde omgeving.


Voorwaarden LED verlichting voor aanvraag EIA regeling 2015


210506 [W] [gewijzigd]
LED-verlichtingssysteem
Bestemd voor: verlichting in of bij bedrijfsgebouwen, en bestaande uit:

a. armatuur inclusief LED-buis met een specifieke lichtstroom van ten minste 84 lm/W bij een kleurtemperatuur ≤ 4500 K, of een specifieke lichtstroom van ten minste 90 lm/W bij een kleurtemperatuur > 4500 K;
b. armatuurmodule met geïntegreerde LED-lichtbron, met een specifieke lichtstroom van ten minste 90lm/W anders dan met LED-buizen;
c. downlighters met geïntegreerde LED-lichtbron met een specifieke lichtstroom van ten minste 80 lm/W;
d. armaturen ten behoeve van (sport)terreinverlichting, met een specifieke lichtstroom van ten minste 90lm/W, exclusief mast;
e. spots voor het aanlichten van bedrijfsgebouwen, objecten en producten, ter vervanging van bestaande armaturen

De specifieke lichtstroom onder a, b, c en d, dient gemeten te zijn conform LM-79-08 of gelijkwaardige protocollen. Bij de categorieën a, b, c en d gaat het om verlichting die valt onder NEN-EN 12464-1:2011 n(binnenverlichting) of NEN-EN 12464-2:2014 (buitenverlichting) of Richtlijn Openbare Verlichting 2011.

Onder de specifieke lichtstroom wordt hier verstaan de verhouding tussen lichtstroom van het verlichtingssysteem (in lumen) en het daartoe opgenomen elektrische vermogen (in Watt). Metingen op grond van LM-79-08 of gelijkwaardige protocollen, dienen verricht te worden door geaccrediteerde instellingen, waarbij elektrische- en fotometrische metingen specifiek in de accreditatie-scope van betreffende instelling dienen te zijn opgenomen.

De lichtterugval in lumen van het verlichtingssysteem gedurende de eerste 6.000 branduren bedraagt maximaal 20% van de oorspronkelijke lichtstroom, gemeten conform LM-80-08 of gelijkwaardige protocollen. De Power Factor van de verlichtingssystemen genoemd bij de categorieën a t/m e, dient ten minste 0,90 te bedragen.

210507 [W]

Noodverlichting
Bestemd voor: noodverlichting in bestaande bedrijfsgebouwen, en bestaande uit:

a. LED-noodverlichtingsarmaturen met een Power Factor van ten minste 0,90;
b. noodverlichtingsarmaturen die voorzien zijn van met tritiumgas gevulde buisjes;
c. fotoluminescent (nalichtend) materiaal.

Toelichting: Noodverlichting in nieuwe bedrijfsgebouwen komt niet voor Energie-investeringsaftrek in aanmerking.210508 [W]

LED-belichtingssysteem
Bestemd voor: podium- of theaterbelichting, en bestaande uit: LED-armaturen, (DMX) driver.

De Power Factor van het belichtingsysteem moet ten minste 0,90 bedragen.

Toelichting: Alleen de spot- en/of floodlightarmaturen en driver komen in aanmerking. LED-schermen of LED-displays komen niet in aanmerking.


Let op: ieder jaar wordt de EIA regeling aangepast! De actuele gegevens vind u hier.


Neem vandaag nog contact met ons op!

Wilt u ook meteen beginnen met besparen? Neem dan vandaag nog contact met ons op via 088 - 31 00 000 of info@lampdirect.nl. Wij zijn bereikbaar op ma-vrij van 08:00 tot 20:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 en wanneer u het contactformulier aan de rechterzijde invult, nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.


Door onze kennis en ervaring dragen wij er zorg voor dat u zoveel mogelijk bespaart op uw energieverbruik, terwijl uw bedrijfspand goed wordt verlicht. We gaan samen op zoek naar de perfecte oplossing voor uw onderneming.


Bij Lampdirect.nl vindt u alleen A-merken, met onder meer Philips LED lampen, tegen de laagste prijzen. Wij garanderen levering binnen één werkdag en hanteren maar liefst 5 jaar all-in-garantie. Wanneer u vóór 20:00 bestelt bij Lampdirect.nl, wordt uw bestelling vandaag nog verzonden.


>Vind hier alle PHILIPS LED lampen

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen