Philips CoreLine LED BVP ( Breedstraler )

De Philips CoreLine BVP110 LED, ook wel bekend als de CoreLine Tempo, was de eerste oplossing voor buitenverlichting in het CoreLine assortiment van Philips. Het is speciaal ontworpen als vervanging voor conventionele lichtinstallaties. Door het lage energieverbruik en de hoge lichtopbrengst bewijst dit product een betaalbare investering te zijn. Door de fenomenale levensduur van maar liefst 50.000 uur en meer dan 100 lumen per Watt is dit een zeer effectieve en economische verlichtingsoplossing.

Philips CoreLine LED BVP Breedstralers

Philips CoreLine BVP120 LED

Naast de verschillende wattages waarin dit product verkrijgbaar is, zijn er 2 belangrijke verschillen: de modellen. Zo zijn er symmetrische en asymmetrische modellen. Een symmetrisch armatuur straalt het licht gelijkmatig naar verschillende kanten uit, een asymmetrisch armatuur straalt het licht net zo breed uit maar vooral naar één kant. Op deze manier kan een object extra uitgelicht worden. Dit zijn de belangrijkste mogelijkheden van de Philips CoreLine BVP120:


  • Verkrijgbaar in 40W (4000 lumen), 80W (8000 lumen) en 120W (12000 lumen)
  • 3 jaar All-in Garantie
  • Platte, glazen afdekplaat
  • Rechthoekig
  • IP65 Bescherming
  • Kleurtemperatuur 4000K (koel wit)


Dit product is ongelofelijk robuust en heeft een IK08 bescherming waardoor de lamp bijna onverwoestbaar is. Nog belangrijker is dat de lamp samen met het robuuste design ook een IP65 bescherming heeft waardoor het product beschermd is tegen stof en water. Hierdoor kan het product in bijna alle omstandigheden gebruikt worden.Philips CoreLine LED BVP

Installatie gebieden

Dit product wordt gebruikt in grote ruimtes waar veel licht nodig is, maar kan ook gebruikt worden om de gevels van gebouwen te verlichten. De lampen worden gewoonlijk gebruikt in gebieden zoals havens en industriële plaatsen, zowel binnen als buiten. In grote buitenruimtes is de Philips CoreLine BVP de ideale lichtoplossing. Dit komt door de enorme hoeveelheid lumen (de lichtwaarde) met een minimaal energieverbruik. Ten slotte kan het product ook worden toegepast in gebieden zoals parkeerplaatsen en billboards.Het product is zeer eenvoudig te installeren, dit betekent dat u kunt besparen op onderhoudskosten. De lamp is verstelbaar met een maximale horizontale hoek van 360° en kan ook verticaal toegepast worden met een gradenbundel van -120° tot +120°. De lamp wordt geleverd met een montagebeugel. Hierdoor kan de lamp op zijn plaats vastgezet worden waardoor de lamp nog robuuster en betrouwbaarder is.