Alles over Noxion Poseidon Pro LED Battens

De naam Poseidon zegt het al; deze LED batten is waterdicht! Dat is echter niet het enige wat deze LED battens speciaal maken. Bekijk de video hieronder en lees meer om achter alle kwaliteiten van deze Noxion Poseidon Pro LED battens te komen!

 
Waar moet ik aan denken bij het kopen van LED battens?


Zijn ze water- en stofdicht?

We hebben al benoemd dat deze montagebalken waterdicht zijn met een IP waarde van 65. Niet bekend met IP waarde? Het eerste cijfer geeft de bescherming tegen vaste delen weer zoals stof of zand. Het tweede cijfer omvat de bescherming tegen vloeibare stoffen zoals water. Doordat dit product een IP waarde van IP65 heeft, betekent het dat het volledig stofdicht is én waterdicht. Je kunt dit armatuur dus niet onder water plaatsen.


Zijn deze armaturen beschermd tegen impact?

LED battens kunnen geïnstalleerd worden in meerdere gebieden en zijn vaak te vinden op openbare plekken waar ze eenvoudig bereikbaar zijn. Dit heeft als gevolg dat deze armaturen kwetsbaar zijn voor onder andere ongelukken of vandalisme. Bescherming tegen impact is dus zeer wenselijk. De Noxion Poseidon Pro LED battens hebben een IK waarde -ook wel bekend als de mate van slagvastheid - van 8 op een schaal van 1 tot 10. Je bent dus verzekerd van een armatuur die tegen een stootje kan!

Noxion


Wanneer je op zoek bent naar verlichting die de beste kwaliteit combineert met een goede prijs, dan zit je bij Noxion goed. Zoals hun slogan al zegt: “Best in class lighting”; de Noxion Pro LED battens zijn hierop geen uitzondering.Andere belangrijke kenmerken van de Noxion Poseidon Pro LED battens


A++ energielabel

Als je op zoek bent naar het meest energie-efficiënte product op de markt, dan ben je hier op de goede plek. Deze LED battens hebben het best mogelijke energielabel van A++ en bieden energiebesparingen tot liefst 77% vergeleken met conventionele TL armaturen.


Lange levensduur en garantie

Zowel een lange levensduur als garantie zijn zeer gewenst bij verlichting en deze battens bezitten beide eigenschappen. Zo gaan ze wel 50.000 uur mee (bijna 20 jaar!*). Daarnaast biedt Lampdirect een all-in-garantie van 5 jaar.


Push-in connector en geïntegreerde bekabeling

Een van de handigste kenmerken van de Noxion Poseidon Pro LED battens is dat ze uitgerust zijn met een push-in connector en geïntegreerde bekabeling. Dit maakt ze niet alleen makkelijk om te installeren. Ook kun je snel en eenvoudig meerdere battens in een lichtlijn verbinden.


Maten & kleurtemperaturen

Deze battens zijn beschikbaar in lengtes van 60cm, 120cm en 150cm. Daarnaast kunnen ze aangeschaft worden met een kleurtemperatuur van 4000K (koel wit) en 6500K (daglicht wit).


Optioneel: DALI & Noodverlichtingsunits

Wil je het beste uit je armaturen halen? Ons Noxion Poseidon Pro assortiment bevat ook modellen die geplaatst kunnen worden in een DALI systeem of kunnen dienen als noodverlichting.