Profiteer van de Energie-Investeringsaftrek (EIA)

Overstappen van conventionele verlichting naar LED verlichting is de meest eenvouidige en snelle manier om te besparen op energiekosten. Lampdirect helpt daar graag bij. 

Subsidies voor een duurzamer bedrijfspand met LED. Wat is er mogelijk?

De Nederlandse overheid heeft een aantal subsidies beschikbaar gesteld die te maken hebben met het duurzamheid. Een mooi voorbeeld daarvan is de BOSA subsidieregeling. Deze is speciaal bedoeld voor vereningingen en sportclubs. Lampdirect kan hier uiteraard aan bijdragen, via de aanschaf van de juiste LED verlichting in onze webshop. Wil je meer weten over de BOSA subsidieregeling? Klik dan hier om naar onze blogpagina te gaan.

Lampdirect tip: bezoek zo nu en dan eens de site van de overheid. Zo blijf je als ondernemer op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van subsidies. Wil je vrijblijvend en professioneel lichtadvies van Lampdirect ontvangen? Dan staan onze lichtexperts graag voor je klaar! Daarnaast profiteer je bij Lampdirect als zakelijke klant van diverse voordelen. Klik hier om naar onze zakelijke pagina te gaan en ontdek het allemaal! 


Projectverlichting

Hulp nodig bij het realiseren van een perfecte lichtoplossing voor binnen en/of buiten?

Ja perfect, Lampdirect! Onze lichtexperts helpen jou graag verder bij het realiseren en implementeren van een lichtplan op maat. Bovendien kunnen wij met behulp van onze installatiepartners een totaalpakket bieden van concept tot installatie, waardoor het gehele traject van A tot Z geregeld is. Wil jij gebruik maken van onze service? Via deze link verkrijg je meer info. Of ...


Geschikte LED verlichting voor bedrijven

Overstappen op LED verlichting is de makkelijkste manier om je bedrijf of vereniging qua duurzaamheid een flinke boost te geven. En daar helpt Lampdirect je graag bij. Wij fungeren voor jou als all-in partner! Dit houdt in dat we je van A tot Z zullen voorzien van de beste service. Dat doen we niet alleen met een deskundig lichtadvies en een offerte op maat. Ook verzorgt Lampdirect indien gewenst de complete installatie van alle LED verlichting op locatie. Wij beschikken over een ruim assortiment van uitsluitend topkwaliteit LED verlichting met a-merken zoals Noxion, Philips en Osram, speciaal geschikt voor allerlei bedrijfspanden, zoals kantoren, magazijnen, sportclubs, gymzalen, kantines en showrooms. Een mooi voorbeeld daarvan is een ruime keuze aan duurzame LED Panelen met een UGR<19 waarde, die de focus en concentratie op de werkvloer bevorderen. Lampdirect is al enkele jaren de trotse marktleider van Europa in online verlichting. Met ruim 25 jaar aan ervaring kunnen we aan iedere klant maatwerk leveren. Wat kan Lampdirect voor jou betekenen?

 

Hebben al jouw kantoor- of bedrijfspanden al energielabel C?

Sinds 1 januari 2023 dient ieder Nederlands bedrijfsgebouw vanaf 100m2 minimaal energielabel C te hebben. Er zijn meerdere manieren om aan deze verplichting te voldoen. Denk aan grote investeringen als het plaatsen van zonnepanelen, je bedrijfspand beter isoleren of installaties aanpassen. Overstappen op LED verlichting is echter één van de goedkoopste investeringen om te zorgen dat jouw gebouw in gebruik mag blijven! Bij Lampdirect staan voor jou klaar met lichtadvies én LED verlichting waarmee je tot wel 70% op je energieverbruik kan besparen!

Wil je weten of jouw (nieuwe) bedrijfsgebouw(en) vallen onder deze verplichting? Met de infographic Beslisboom van het RvO kun je dit stap voor stap bepalen.