Wat maakt de Philips MASTER LEDtube Universal uniek?

De nieuwe Philips MASTER LEDtube Universal

De nieuwe MASTER LEDtube Universal T8 van Philips maakt de overstap naar LED verlichting nog eenvoudiger, doordat u de drivertechnologie niet meer hoeft af te stemmen op het type armatuur dat u heeft. Het unieke ontwerp maakt het mogelijk dat de MASTER LEDtube Universal T8 van Philips rechtstreeks past in armaturen die werken op een elektromagnetische VSA (door de meegeleverde starter), een elektronische Hoogfrequent (HF)-VSA of op de netaansluiting (zonder starter).


Ideaal als meerdere type vsa's in gebruik heeft of u niet weet welk type vsa u heeft. U hoeft dus niet meer twee soorten buizen aan te schaffen en u heeft overal van hetzelfde licht! De veilige, betrouwbare en gemakkelijk te installeren MASTER LEDtube Universal T8 van Philips is het perfecte alternatief voor standaard tl-buizen als u de waarde van de lamp gedurende de levensduur wilt maximaliseren met hoge energiebesparingen en lagere onderhoudskosten.Wat zijn de voordelen van de Philips Universal T8 LED:

  • Lagere bedrijfskosten dankzij lager energieverbruik
  • Lagere onderhoudskosten dankzij de langere levensduur ten opzichte van conventionele lampen
  • De snelste en gemakkelijkste manier om bestaande armaturen op te waarderen naar LED-technologie via een volledig veilig product en veilig installatieprocesHulp nodig met het overstappen op LED TL ?

Voor hulp of advies voor LED verlichting, dimmers en het kopen van de juiste LED oplossing staan de Lampdirect.nl lichtadviseurs voor u klaar.