Rudolph is een jong rendier met een vreemde, maar unieke, lichtgevende rode neus. Hierdoor, jammer genoeg bespot en uitgesloten door zijn collega rendieren.

 

Echter, tijdens een zeer mistige kerstmis werd zijn kenmerkende glimmende rode neus opgemerkt door de kerstman. Hij vroeg Rudolph dan ook om als voorste rendier van de slee, deze magische avond te verlichten. 

 

Rudolph werd hierdoor een held!

 

Helaas ontdekte de kerstman het jaar hierna dat Rudolphs neus niet meer oplichtte. De levensduur van zijn gloeilampneus was al verstreken. Hierop besloot de kerstman zijn neus te vervangen door een halogeenversie.

 

Dankzij de uitstekende kleurweergave, was het voor de kerstman erg makkelijk om elk huis over de hele wereld te herkennen. Maar… op het eind van de avond was Rudolph zo moe, door het overmatige gebruik van zijn energie, welke nodig was om het pad voor de slee te verlichten.

 

Aangezien de kerstman Rudolph liever de hele nacht fit wil hebben, besloot de kerstman Rudolphs neus te ruilen voor een energiezuiniger alternatief. Tijdens deze kerstmis was Rudolph in topconditie, maar de lichtopbrengst van zijn nieuwe neus was dusdanig laag, dat veel kinderen het verkeerde cadeau thuis kregen, voornamelijk door het slechte zicht.  

 

Bang voor het maken van opnieuw dezelfde fout, verving de kerstman de energiezuinige neus door een gasontladingsneus. Dit jaar verliep de nachtelijke tocht geheel volgens plan. Echter, Rudolph en zijn rendiervrienden waren zo ziek van de vervuilende lucht, dat er van succes geen sprake was.

 

Verward en gefrustreerd probeerde de kerstman maar een TL-buis. Hoewel de TL neus energiezuinig was, spendeerde Rudolph door de lengte van zijn neus het grootste gedeelte van de avond vast tussen de takken. Er werd uiteindelijk zoveel tijd verloren, dat sommige kinderen ’s ochtends wakker werden zonder cadeaus onder hun boom.

 

De opties begonnen op te raken en de kerstman bleef maar denken hoe hij dit probleem kon oplossen. Het leek onmogelijk en de tijd begon te dringen, het was al bijna 25 december.

 

Na een zoektocht op Google, kwam de kerstman al snel bij Lampdirect.nl terecht. Zonder aarzeling contacteerde de kerstman de vriendelijke klantenservice.

 

 

 

Beste Lampdirect,


Als directeur van een wereldwijde cadeau-koeriersdienst,

heb ik de perfecte lamp nodig voor mijn Hoofd Rendier, Rudolph.

Ik heb ondertussen alles geprobeerd, maar geen enkele optie

lijkt efficiënt genoeg om aan onze behoeftes te voldoen.

Kunnen jullie mij helpen?!


Warme groeten,

De Kerstman

 

 

Een snel antwoord was zeer behulpzaam....

 

 

Beste Kerstman,


In de bijlage vindt u de link naar ons LED assortiment.

Wij zijn er zeker van dat deze neuzen al uw wensen zullen waarmaken.


Met vriendelijke groeten,

Het Lampdirect.nl Team”

 

 

 

Door de snelle verzending van de innovatieve neus, ontving Rudolph deze nog vóór kerstavond. De kerstman was zo gelukkig met de nieuwe, gloeiende, rode LED neus. Rudolph zat vol met energie, zijn neus had een fantastische lichtopbrengst en kleurweergave, zijn rendiervrienden konden weer fris ademhalen en door het compact formaat van de neus, had Rudolph geen last meer van obstakels. 

 

Maar nog belangrijker… de zorgen van de kerstman zijn nu voor de komende kerstmissen van de baan, Rudolphs nieuwe LED neus gaat namelijk vele jaren mee.

 

 

Fijne feestdagen voor iedereen van Lampdirect.nl!