Lente komt eraan en bloemen zullen weer bloeien. Verlicht het nieuwe leven door dynamische decoraties voor je tuin.

 

Groene vingers hebben is niet genoeg om uw buiten omgeving special te maken. Maar als u uw tuin voorziet van verschillende licht bronnen zal het er meer dynamisch uit zien, wat helpt tegen de eentonigheid van het donker.

 

Buitenlicht biedt meerdere opties. U kan muurverlichting gebruiken om uw veranda te verlichten, u kan lantaarnpalen bij de deur opening plaatsen, of uw tuin versieren door licht bronnen te verstoppen tussen de bloemen.

 

Echter voor dat u door onze enorme variërende producten gaat is het belangrijk om u te melden over een fundamenteel kenmerk dat uw buiten lampen nodig hebben.

 

Verzeker dat al uw bestelde producten een IP65 code hebben, dat staat namelijk voor de index van de protectie van mogelijke vloeibare of soliede indringen die uw armatuur kunnen beschadigen. Deze waarde is niet de hoogste waarde maar is de perfecte keus voor buiten verlichting.

 

De index gaat zelfs hoger, helemaal naar IP68, wat zorgt voor volledige protectie. Daar door kan deze waarde handig zijn voor zwembad of vijver verlichting.

 

En laten we nu uw tuin verlichten!

 

Als u kijkt naar onze Tuinverlichting , heeft u de kans om het armatuur voor buiten, die aan uw benodigdheden voldoen, te selecteren. Dit soort product kan ook worden uitgerust met sensor licht technologie die efficiënt werkt en uw energie bespaart omdat de lampen alleen aan gaan als er beweging plaats vindt. Dit is een veelgebruikte oplossing als u uw opening van uw huis of het pad van de garage wil verlichten. Als u bent geïnteresseerd, nodigen we uit om meer te lezen over sensor verlichting

 

Eén van de meest gebruikte producten is Philips CoreLine Tempo BVP120 LED 4000lm 840 Symmetrisch . Deze lamp is speciaal gecreëerd om tussen planten of bomen te worden geplaatst, de lamp creëert een dynamisch licht in je tuin. Door het licht naar de planten toe te schijnen creëer je schaduwen en figuren in de natuur in het donker. Je benadrukt de ziel van je tuin, daarmee roept u een mysterieuze en uitnodigende atmosfeer op.

 

Het is ook makkelijk om uw omgeving om te kleden met uitstaande armaturen die passen bij de stijl van uw huis. Bijvoorbeeld Steinel Tuinverlichting met PIR-Sensor GL16S Zwart , dit is een LED versie van een ever green design.

 

Tenslotte, onderschat de kleur temperatuur niet. We adviseren om een lamp te kiezen met 4000K, dit creëert een mooier contrast met het donker van de nacht.

 

Bied volume en dynamisch licht aan je buiten omgeving en creëer je eigen “Versailles”.