088 - 31 00 000 Mijn account

Ben je dealer of installateur?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Ben je al klant? Inloggen

Professional of installateur?

Ontdek hier je persoonlijke voordelen
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Vandaag besteld, vandaag verstuurd
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven. Gebruik dit niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

LED verlichting voor kantoor

Waarom is LED verlichting op kantoor een goed idee?

Sinds de jaren 90 zijn de werkomstandigheden enorm verbeterd. Op alle fronten, ook de verlichting op onze werkplekken. Betere verlichting zorgt voor hogere prestaties van de werknemers en hun gezondheid. Dit wil zeggen dat als de medewerkers zich goed voelen, het bedrijf hier ook zijn voordeel uit kan halen. LED verlichting op kantoor heeft hier grote invloed op. Bovendien kunnen we onze planeet hierin niet vergeten. Door het plaatsen van de juiste armaturen in uw bedrijf bespaar je niet alleen kosten en energie, maar draag je ook bij aan de vergroening van onze wereld.

LED kantoor verlichting

Welke LED verlichting wordt op kantoren gebruikt?

Om ervoor te zorgen dat de juiste LED verlichting op kantoor te vinden is, zijn er een aantal factoren waar rekening mee gehouden moet worden. Allereerst is het raadzaam om een zo natuurlijk mogelijke lichtkleur toe te passen. Dit zorgt voor een beter visueel comfort en goede prestaties. Zo zal er dus een overeenkomst gevonden moeten worden tussen de mate van verblinding en benodigde hoeveelheid licht. Er zijn een aantal armaturen in ons assortiment welke aan deze factoren voldoen en bijdragen aan een milieuvriendelijk klimaat.

 
Noxion LED Paneel UGR

Noxion LED Paneel UGR <19

Het Noxion LED paneel is een armatuur dat voldoet aan de wensen voor op kantoor. Het heeft specificaties welke het mogelijk maken om in de beste omstandigheden te werken. Deze LED panelen combineren visueel comfort samen met energiebesparing en vereisen weinig tot geen onderhoud. In overeenstemming met de arbeidsvoorwaarden en EU-normen, EN 12464-1, heeft het een UGR waarde lager dan 19 wat betekent dat het armatuur 'flikkervrij' is. Hierdoor zijn er geen knipperingen in het lichtbeeld zichtbaar. Sommige mensen zijn hier namelijk erg gevoelig voor bij de huidige TL lampen. Door het zogenaamde ‘plug and play’ is het eenvoudig zelf te installeren.


 
Philips Coreline Downlights

Noxion LED Downlights

De Noxion Downlights combineren uiterlijk en efficiëntie. Deze armaturen met hun strakke design zorgen voor een mooie verlichting op kantoor. Downlighters zijn erg dun, makkelijk te installeren en zorgen voor het extra visueel comfort van de werknemers.


 
Noxion LED inbouwspot

Noxion LED inbouwspots

De Noxion inbouw LED spots zijn ook onderdeel van kantoorverlichting. Met een UGR waarde lager dan 16 voldoen ook deze armaturen aan de EU-normen. Samen met een hoge CRI (Color Rendering Index) >90, zodat er geprofiteerd kan worden van een hoog visueel comfort en kleurechtheid. Met een gemiddelde levensduur van 50.000 uur en 5 jaar garantie ben je er zeker van dat de terugverdientijd binnen de garantieperiode valt.


Hulp nodig met het overstappen op LED verlichting?

Ons team van LED specialisten staat voor je klaar. Neem contact met ons op als je vragen hebt of wanneer je een persoonlijke offerte en een advies op maat zou willen ontvangen.


 

Is jouw bedrijfsgebouw al voorbereid?

Wist jij al dat bedrijfsgebouwen een energielabel moeten hebben en dat dit bij kantoorgebouwen per 1 januari 2023 zelfs minimaal energielabel C moet zijn? Hoewel dit nog ver weg lijkt, gaat tijd sneller dan je denkt! Er zijn meerdere manieren om aan de verplichting te voldoen. Denk aan grote investeringen als het plaatsen van zonnepanelen, je bedrijfspand beter isoleren of installaties aanpassen. Overstappen op LED verlichting is echter één van de goedkoopste investeringen om te zorgen dat jouw gebouw nog gebruikt mag worden! Neem dus nu actie; wij bij Lampdirect staan voor jou klaar met lichtadvies én LED verlichting waarmee je tot wel 70% op je energieverbruik kan besparen!

Benieuwd of jouw bedrijfsgebouw ook per 2023 aan deze verplichting moet voldoen? Met de infographic Beslisboom van het RvO kun je dit stap voor stap bepalen.