Waarom LED verlichting op kantoor een goed idee is?

LED kantoor verlichting

Sinds de jaren 90 zijn de werkomstandigheden enorm verbeterd. Op alle fronten, ook de verlichting op onze werkplekken. Betere verlichting zorgt voor hogere prestaties van de werknemers en hun gezondheid. Dit wil zeggen dat als de medewerkers zich goed voelen, het bedrijf hier ook zijn voordeel uit kan halen. LED verlichting op kantoor heeft hier grote invloed op. Bovendien kunnen we onze planeet hierin niet vergeten. Door het plaatsen van de juiste armaturen in uw bedrijf bespaart u niet alleen kosten en energie, maar draagt u ook bij aan de vergroening van onze wereld.


Welke LED verlichting wordt er op kantoor gebruikt?

Om ervoor te zorgen de juiste LED verlichting op kantoor te leveren zijn er een aantal factoren waar rekening mee gehouden moet worden. Allereerst is het raadzaam om een zo natuurlijk mogelijke lichtkleur toe te passen. Dit zorgt voor een beter visueel comfort en goede prestaties. Zo zal er dus een overeenkomst gevonden moeten worden tussen de mate van verblinding en benodigde hoeveelheid licht. Er zijn een aantal armaturen in ons assortiment welke aan deze factoren voldoen en bijdragen aan een milieuvriendelijk klimaat.


Noxion LED Paneel UGR

Noxion LED Paneel UGR <19

Het Noxion LED paneel is een armatuur dat voldoet aan de wensen voor op kantoor. Het heeft specificaties welke het mogelijk maken om in de beste omstandigheden te werken. Deze LED panelen combineren visueel comfort samen met energiebesparing en weinig tot geen onderhoud. In overeenstemming met de arbeidsvoorwaarden en EU-normen, EN 12464-1, heeft het een UGR waarde lager dan 19 wat betekent dat het armatuur 'flikkervrij' is, hierdoor zijn er geen knipperingen in het lichtbeeld zichtbaar. Sommige mensen zijn hier namelijk erg gevoelig voor bij de huidige TL lampen. Door het zogenaamde ‘plug and play’ is het eenvoudig zelf te installeren.


Philips Coreline Downlights

Philips Coreline Downlights

De Philips Coreline Downlighters combineren uiterlijk en licht efficiëntie. Deze armaturen met hun strakke design zorgen voor een mooie verlichting op kantoor. Philips Coreline Downlighters zijn erg dun, makkelijk te installeren en zorgen voor het extra visueel comfort van de werknemers.
Meer informatie >>


Noxion LED inbouwspot

Noxion LED inbouwspot

De Noxion inbouw LED spots zijn ook onderdeel van kantoorverlichting. Met een UGR waarde lager dan 16 voldoen ook deze armaturen aan de EU-normen. Samen met een hoge CRI (Color Rendering Index) >90, zodat er geprofiteerd kan worden van een hoog visueel comfort en kleurechtheid. Met een gemiddelde levensduur van 50.000 uur en 5 jaar garantie bent u er zeker van dat de terugverdientijd binnen de garantieperiode valt.
Meer informatie >>Hulp nodig met het overstappen op LED TL ?

Ons team van LED specialisten staat voor u klaar. Neem contact met ons op als u vragen heeft of wanneer u een persoonlijke offerte en een advies op maat zou willen ontvangen.