store LED


„Goede verlichting en natuurlijke kleuren.”


Voor modewinkels speelt het gebruik van LED verlichting een belangrijke rol in de richting van verkoop. Lampen en armaturen zorgen niet alleen voor optimale helderheid maar dienen ook als een belangrijk marketing instrument. Het doel is om de kleding / producten op een gerichte manier te plaatsen en ze op de beste natuurlijke manier te laten verlichten. Met de optimale verlichting creëert u niet alleen een aangename sfeer, maar ook de sfeer van de klanten. Goede winkelverlichting wordt gekenmerkt door een effectieve combinatie van algemene verlichting en accent verlichting.
Welke LED-lampen heb ik nodig in mijn winkel?

store window

Winkelraam


Een fel verlichte etalage trekt de aandacht van passerende voetgangers.

De etalage wordt gebruikt om de winkel te presenteren. Vaak bepaalt de eerste indruk, over het bezoek van de klanten.

Een verblindingsvrije basisverlichting voor een etalage wordt aanbevolen. De producten of mannequins kunnen worden verlicht door verplaatsbare LED spots en track spots.


clothes

Product presentatie


80% van de omgeving wordt waargenomen door de ogen. Daarom is een belangrijk punt de presentatie van de producten of specifieke gebieden.

Accentverlichting benadrukt specifieke gebieden of objecten in de winkel. De producten moet altijd worden verlicht zodat ze de aandacht trekken, maar dat de natuurlijke kleuren niet worden vervormd. Daarom zijn LED spots met een hoge kleurweergave bijzonder geschikt voor winkel verlichting.
general store lighting

Algemene verlichting


Wanneer klanten een winkel binnenstappen, moeten ze zich eerst oriënteren en vervolgens een overzicht krijgen van de grootte en de productaanbieding.

Hoewel het in het verleden gebruikelijk was om het hele gebied even helder te belichten, is de trend tegenwoordig om over te stappen op contrastrijke verlichting. Hier zijn dimbare LED spots en plafond lampen zeer nuttig.Een gezonde balans tussen licht en schaduw creëert een optimale validiteit en biedt een hoge kwaliteit.


Welke verlichting is het best voor een winkel?