Met een effectieve verlichting van binnen- en buitenruimtes kan een huis uitnodigender lijken. Maar vaak blijven veel kansen onbenut met betrekking tot de juiste verlichting voor huis en tuin. Ingangen, terrassen en tuinen bieden vaak veel aanknopingspunten voor het verbeteren van de lichtkwaliteit rond het huis. Een combinatie van natuurlijke en kunstmatige verlichting zorgt niet alleen voor een aangename sfeer en beleving maar ook voor meer veiligheid voor zowel huis als tuin. Met onze LED verlichting van bekende merken zoals Philips, Noxion en Osram, kunnen we innovatieve verlichtingsoplossingen rechtstreeks bij u thuis brengen. Verlicht de ruimte met miljoenen kleuren en creëer een unieke licht beleving!


Welke LED verlichting gebruiken we voor thuis?living room

Binnenverlichting


Het belangrijkste doel van verlichting is om dingen zichtbaar te maken. Maar de helderheid, de kleur van het licht en het ontwerp van de armaturen beïnvloeden ook de sfeer van een kamer.

Om een aangename sfeer te creëren is vaak een combinatie van verschillende LED armaturen, lampen en spotverlichting benodigd. Afhankelijk van het doel moet er altijd een onderscheid gemaakt worden tussen basis verlichting en accent verlichting. Ook is er op bepaalde plaatsen, zoals trappen en gangen, voldoende helder licht nodig voor onze veiligheid.


outdoor lighting

Buitenverlichting


Als het gaat om buitenverlichting is veiligheid een belangrijke factor. De verlichting voor buiten is in veel gevallen beperkt tot de verlichting van de entree, het terras en de tuin.

De buitenverlichting is erg belangrijk zodat bewoners en gasten hun weg naar de entree kunnen vinden. Daarnaast is verlichting ook bedoeld om inbrekers af te schrikken en uiteraard om de aandacht van het huis te trekken. Door het gebruik van armaturen met bewegingssensoren, kan het energieverbruik bovendien effectief worden geregeld en kunnen er dus kosten bespaard worden.


kitchen lighting
bathroom lighting
outdoor stairs lighting
house outdoor lighting

Op zoek naar meer informatie?Voor meer informatie over de kleur temperatuur en kamer lees dan de volgende blogs:

Welke kleurtemperatuur voor welke kamer?
Welke verlichting kies ik in de slaapkamer?Beste LED verlichting voor thuis