Een kleine stap naar 70% energiebesparing

In deze serie blogs over projectverlichting laten we je kennismaken met ons team en alle voordelen die je als bedrijf (groot of klein) kunt ervaren met een op maat gemaakte lichtoplossing. We leiden je door het proces en lichten je in over alle nieuwe reglementen omtrent verlichting.

 

Al ruim 30 jaar voeren wij bij Lampdirect complete lichtprojecten uit voor zakelijke klanten.

Wij zijn de online specialist in verlichting, van lampen en spots tot professionele armaturen. Wellicht ken je ons van reclames op de televisie of de radio waar wij het vaak hebben over ons grote en diverse assortiment bestaande uit producten en merken van de beste kwaliteit. Wist je echter dat wij ook zeer actief zijn in advies geven en lichtoplossingen aanbieden die wij van begin tot einde kunnen uitvoeren? Maak kennis met het team die dit in Nederland mogelijk maakt!

 

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit zeer enthousiaste verlichting adviseurs die gespecialiseerd zijn in de nieuwste LED verlichting en de meest optimale toepassing ervan. Hierbij houden wij ook rekening met aspecten waar je niet meteen aan zou denken, zoals bijvoorbeeld de Nederlandse wetgeving omtrent verlichting op de werkplaats. Zo gaan we vol passie de samenwerking met je aan om de beste lichtoplossing voor jouw bedrijf te vinden!

 

Wat zijn de voordelen van een project met ons aangaan?

  • Wij bieden een compleet op maat gemaakte lichtoplossing: van kleine tot grote panden, wij bekijken wat jouw ruimte nodig heeft!
  • Als grootste onafhankelijke aanbieder van LED oplossingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren.
  • Wij zijn altijd up-to-date met de Nederlandse wetgeving.

 

Geïnteresseerd in een lichtoplossing die leidt naar 70% energiebesparing?

Aarzel niet om ons team vrijblijvend te contacteren: van simpele vragen tot grote verzoeken, Lampdirect staat voor je klaar! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088 31 00 000, maar je kunt ons natuurlijk ook altijd mailen via [email protected]. Ben je benieuwd hoe wij dit met jou voor elkaar krijgen? Bekijk onze blog waarin wij in 5 stappen uitleggen hoe je aan een op maat gemaakte lichtoplossing komt, en lees hier hoe deze eruit kan komen te zien!


Projectverlichting

Hulp nodig bij het realiseren van een perfecte lichtoplossing voor binnen en/of buiten?

Ja perfect, Lampdirect! Onze lichtexperts helpen jou graag verder bij het realiseren en implementeren van een lichtplan op maat. Bovendien kunnen wij met behulp van onze installatiepartners een totaalpakket bieden van concept tot installatie, waardoor het gehele traject van A tot Z geregeld is. Wil jij gebruik maken van onze service? Via deze link verkrijg je meer info. Of ...