Menu
088 - 31 00 000

Ontdek het Noxion LED Paneel Delta Pro

 Ontdek alle voordelen van de succesvolle Noxion Delta Pro serie: een LED paneel dat voldoet aan de Europese wetgeving omtrent verlichting voor scholen en kantoren. Met een lage verblindingsgraad, krachtige driver en hoge lichtopbrengst is het Noxion Delta Pro LED paneel dé perfecte oplossing voor ieder kantoor, klaslokaal of andere ruimte zoals een kantine, vergaderruimte, gang of hal! Voor scholen en kantoren is LED verlichting met een UGR<19 waarde verplicht. Klik hier om alle UGR<19 LED Panelen te bekijken.
Is jouw bedrijfsgebouw al voorbereid?

Wist jij al dat bedrijfsgebouwen een energielabel moeten hebben en dat dit bij kantoorgebouwen per 1 januari 2023 zelfs minimaal energielabel C moet zijn? Hoewel dit nog ver weg lijkt, gaat tijd sneller dan je denkt! Er zijn meerdere manieren om aan de verplichting te voldoen. Denk aan grote investeringen als het plaatsen van zonnepanelen, je bedrijfspand beter isoleren of installaties aanpassen. Overstappen op LED verlichting is echter één van de goedkoopste investeringen om te zorgen dat jouw gebouw nog gebruikt mag worden! Neem dus nu actie; wij bij Lampdirect staan voor jou klaar met lichtadvies én LED verlichting waarmee je tot wel 70% op je energieverbruik kan besparen!

Benieuwd of jouw bedrijfsgebouw ook per 2023 aan deze verplichting moet voldoen? Met de infographic Beslisboom van het RvO kun je dit stap voor stap bepalen.