Ontdek het Noxion LED Paneel Delta Pro

 Ontdek alle voordelen van de succesvolle Noxion Delta Pro serie: een LED paneel dat voldoet aan de Europese wetgeving omtrent verlichting voor scholen en kantoren. Met een lage verblindingsgraad, krachtige driver en hoge lichtopbrengst is het Noxion Delta Pro LED paneel dé perfecte oplossing voor ieder kantoor, klaslokaal of andere ruimte zoals een kantine, vergaderruimte, gang of hal! Voor scholen en kantoren is LED verlichting met een UGR<19 waarde verplicht. Klik hier om alle UGR<19 LED Panelen te bekijken.
Hebben al jouw kantoor- of bedrijfspanden al energielabel C?

Sinds 1 januari 2023 dient ieder Nederlands bedrijfsgebouw vanaf 100m2 minimaal energielabel C te hebben. Er zijn meerdere manieren om aan deze verplichting te voldoen. Denk aan grote investeringen als het plaatsen van zonnepanelen, je bedrijfspand beter isoleren of installaties aanpassen. Overstappen op LED verlichting is echter één van de goedkoopste investeringen om te zorgen dat jouw gebouw in gebruik mag blijven! Bij Lampdirect staan voor jou klaar met lichtadvies én LED verlichting waarmee je tot wel 70% op je energieverbruik kan besparen!

Wil je weten of jouw (nieuwe) bedrijfsgebouw(en) vallen onder deze verplichting? Met de infographic Beslisboom van het RvO kun je dit stap voor stap bepalen.