Philips CoreLine LED Highbay ( Klokarmatuur )

In de verlichtingindustrie zijn we er nu aan gewend dat LED verlichting de markt overneemt. De recente stijging van het gebruik is geen verrassing als u ziet wat de besparingen op energie zijn en dat de terugverdientijd op de investering zo kort is. Philips heeft de CoreLine Higbay op de markt gebracht, een LED product dat tot wel 20.500 Lumen kan produceren. Door deze zeer hoge lichtopbrengst is het de ideale oplossing voor plaatsen waar veel licht nodig is.

Wat zijn de kwaliteiten van de LED highbay?

Naast hun uitstekende lichtopbrengst, hebben CoreLine Higbay's ook een buitengewoon lange levensduur voor een product dat zoveel licht produceert. Ondanks dat de aanschafprijs een nogal grote investering is, zorgen de uitstekende kenmerken van dit product ervoor dat de terugverdientijd korter dan 1 jaar is in vergelijking met de traditionele HPI lampen. De Highbay lamp is ontworpen om de HPI lampen te vervangen. Een volledig overzicht van de mogelijkheden van deze producten:

 

  • 5 jaar garantie
  • Kleurtemperatuur van 4000K, koel wit licht
  • Gemiddelde levensduur van 50.000 uur
  • Ronde vorm
  • Kleurweergave van 80-89Ra
  • IP65 Bescherming

 

Toepassing

Deze producten zijn ontworpen om HPI lampen te vervangen. Ze worden geleverd met een PI (Push-In Connector) technologie, waardoor het product zeer eenvoudig te installeren is. Bekijk de video hieronder om te zien hoe makkelijk het is!

 Door de enorme hoeveelheid Lumen die door deze lampen geproduceerd worden, zijn ze perfect voor de verlichting van grote overdekte gebieden die veel licht nodig hebben zoals in magazijnen. De installatie van deze lamp duurt ongeveer 5 minuten, zoals bovenstaande video al toelicht. Dit betekent dat u ook kunt besparen op de installatiekosten!

 

Als je op zoek bent naar perfect werkend licht in een industriële ruimte of zaal, dan is dit wat je zoekt. Ondanks de investering bespaar je tijdens de gehele levensduur van de Philips CoreLine Highbay een hoop geld! Vragen over dit product? Neem contact met ons op.