Zijn er LED vervangers voor mijn hogedrukontladingslampen?


Ja, de Philips TrueForce LED-lampen zijn de perfecte LED vervangers om uw hogedrukontladingslampen (HID-lampen) te vervangen. De oude HID-lampen waaronder de HPL, SOX en HPI worden uitgefaseerd omdat ze veel energie verbruiken en kwik bevatten. De TrueForce lampen zijn de eerste plug-and-play LED lampen om op grote schaal hogedrukontladingslampen te vervangen voor industrie, retail, gemeentes en openbare ruimtes.

Met de TrueForce LED-lampen heeft u het beste van 2 werelden: U bespaart 74% energie en deze lampen bevatten geen kwik of andere giftige stoffen. Bovendien bent u met deze HPL LED lampen verzekerd van een lange levensduur van 50.000 uur, dit is ongeveer 20 jaar in een gemiddelde bedrijfsomgeving.


De TrueForce lampen zijn allen voorzien van retrofit fittingen. Dit wil zeggen dat u de TrueForce lampen eenvoudig in uw bestaande armatuur kunt installeren zonder de armaturen te hoeven vervangen of hiervoor hoeft aan te passen.Welk LED alternatief heb ik nodig om mijn gasontladingslamp te vervangen?

Philips TrueForce LED HPL

Hieronder vindt u een overzicht met het juiste LED alternatief om uw oude lamp te vervangen:


HPL LED alternatieven:


HPI LED alternatieven:

Philips TrueForce LED HPL

SOX LED alternatieven:Hoe installeer ik mijn TrueForce lampen?

  • Schakel de stroom uit
  • Open het armatuur en schroef de oude HPL lamp eruit
  • Schroef de Philips TrueForce HPL LED lamp in de fitting
  • Sluit het armatuur
  • Schakel de stroom in en bespaar direct 74% energie
  • Lever de oude HPL lamp(en) gratis in bij een milieustraat bij u in de buurt

Hulp nodig met het overstappen op LED?

Voor hulp of advies voor LED verlichting, dimmers en het kopen van de juiste LED oplossing staan de Lampdirect.nl lichtadviseurs voor u klaar.