Philips veiligheidsverlichting

Veiligheidsverlichting is een van de meest gebruikte vormen van verlichting, zowel commercieel als particulier. Het primaire doel is om beweging te detecteren en identificeren, zowel binnen als buiten het pand, om indringers te voorkomen. Sommige veiligheidsverlichting kan ook gebruikt worden als normale verlichting om plekken zoals tuinen en looppaden 's nachts te verlichten.

 

In dit assortiment bieden wij PL-S oplossingen zoals de Philips FWC110 PL-S/2P9W/827 230V II en LED oplossingen zoals de Philips Coreline LED WL120V Wandopbouw en Philips Coreline LED WL121V Wandopbouw Ovaal.


Philips WL120 WL121V LED

Kenmerken

De Philips PL-S en LED Veiligheidsverlichting bieden verschillende functies waardoor u de lichtoplossingen kan aanpassen aan uw behoeften. Sommige functies verschillen afhankelijk van het product, houdt hier rekening mee bij het kiezen van uw lichtoplossing. Onderstaand vindt u enkele functies die Philips Veiligheidsverlichting kan hebben:

 

  • Dimbaar (WL120 & WL121V )
  • Sensor (FWC110, WL120V & WL121V Dimbare sensor)
  • IP bescherming (IP54 of IP65) tegen stof, vocht en aanraking
  • Noodverlichting 3 uur (WL120V)
  • 1-3 jaar Lampdirect All-in Garantie
 

 

Energie besparende aspecten

Ondanks dat beiden gebruik maken van een andere technologie, zijn de PL-S en LED lampen zeer energiezuinig. Dit betekent dat de lampen een hoge lichtopbrengst hebben in vergelijking met de hoeveelheid energie die ze gebruiken. Deze producten hebben ook een zeer lange levensduur van 10.000 of 15.000 uur, waardoor u uw lampen minder vaak hoeft te vervangen. Hierdoor kunt u veel geld besparen op vervangings- en onderhoudskosten.Design en Licht

De Philips Veiligheidsverlichting biedt een assortiment met een zeer strak ontwerp dat er op veel verschillende plaatsen aantrekkelijk uit ziet. De Philips LED WL 120V heeft een ronde vorm en heeft een witte of zwarte behuizing terwijl de Philips FWC10 PL-S en LED WL121V een rechthoekig ontwerp hebben en verkrijgbaar zijn in de kleuren wit of grijs.

 

  • De Philips BWC120 & BWC110 LED verbruikt 9W en straalt zeer warm wit licht uit (2700K) dat ideaal is voor het creëren van een ontspannen sfeer in een buitenruimte.
  • De Philips LED WL121V verbruikt 8W. De LED lichtbron is zowel beschikbaar in warm wit (3000K) en koud wit (4000K). Deze producten zijn voor zowel binnen als buiten geschikt in een commerciële ruimte.
  • De Philips LED WL120V is verkrijgbaar in 18W (LED12S) of 24W (LED16S) met een warm witte (3000K) of koel witte (4000K) kleurtemperatuur. Aangezien deze producten voorzien zijn van 3 uur noodverlichting, worden ze voornamelijk gebruikt in gebieden waar het licht ten alle tijden aan moet zijn zoals bij ingangen, uitgangen en nooduitgangen.
 

Als u op zoek bent naar de perfecte veiligheidsverlichting, kies dan voor de Philips CoreLine LED Wandopbouw WL121V. Dit product heeft meerdere wenselijke eigenschappen zoals sensor en dimmers maar met alle voordelen van LED. Dit maakt het product de ideale oplossing in iedere omgeving.