Vanaf 4 januari 2016 is het voor sportverenigingen mogelijk om gebruik te maken van een nieuwe subsidieregeling bij het investeren in energiebesparende en duurzame oplossingen voor hun accommodaties.

 

Het ministerie van Verkeer en Waterstaat stelt voor het jaar 2016 maar liefst 6 miljoen euro ter beschikking voor het creëren van duurzamere en energiezuinigere sportaccommodaties. Sportverenigingen en sportstichtingen kunnen gebruik maken van deze regeling bij investeringen in LED-verlichting.

 

Het uitvoerende orgaan, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), heeft een maatregellijst opgesteld met maatregelen die onder de subsidieregeling vallen (Lijst RVO). De lijst geeft meerdere opties om door middel van het aanpassen van uw verlichting, ervoor te zorgen dat uw sportaccommodatie maatschappelijk verantwoord en duurzaam in de spotlight komt te staan.

 

LampDirect helpt u bij de juiste keuze van uw LED-verlichting voor het realiseren van lager energieverbruik en besparing op uw onderhoudskosten. Gebruik de CoreLine WT120C LED 6000lm 840 150cm om uw oude bakken te vervangen. Met de juiste Lumen/Watt verhoiuding valt u binnen de nieuwe subsidienorm.

 

Directe besparing op uw energiekosten in uw kantine en kleedlokalen? Vervang uw oude TL-inbouwarmaturen en downlight met LED armaturen van LampDirect.nl Hierdoor bespaart u niet alleen op uw energiekosten, maar tevens op uw onderhoudskosten!

 

 

 

 

LampDirect helpt u om de meest passende oplossing te vinden voor uw accommodatie. Neem contact op met onze experts via 088-31 00 000!

 

Meer informatie over de Subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties vindt u op www.rvo.nl .