Het aankleden van uw winkel, door middel van lagen, biedt u de mogelijkheid om uw klanten te verwelkomen in een comfortable en attractieve sfeer. Haal uw voordeel uit diverse, beschikbare lichtbronnen om de meest passende oplossing te vinden voor uw onderneming.

Omgevingslampen zorgen voor belangrijk algemeen licht, maar zijn te slaapverwekkend om als enige lichtbron in uw winkel te functioneren.

 

Schaduwen, dimbare lampen en kleurtemperatuur geven u de kans om de stemming van uw klanten te bepalen en producten op de juiste manier te presenteren.

 

Variërende lichtbronnen in verschillende lagen dienen te worden gebruikt om deze prachtige lichtdesigns te creëren.


Laten we aan de bovenkant beginnen. Plafondarmaturen zorgen normaliter voor omgevingsverlichting. Afhankelijk van de grootte van uw ruimtes, kunt u kiezen voor talrijke oplossingen. Een kroonluchter zorgt bijvoorbeeld voor een elegante en betoverende verlichtingsbron.

 

Een ander populair alternatief is een railsysteem. Bij deze keuze staat flexibiliteit centraal, door de vele mogelijke en controleerbare verlichtingstoepassingen. 

 

Wanneer het gewenste omgevingslicht eenmaal geïnstalleerd is, kunt u zich richten op specifiekere lampen. Om een eentonige sfeer te voorkomen, kunt u door middel van contrasten en schaduwen en het oplichten van producten, decoraties en andere objecten, dynamiek aanbrengen in uw winkel. 


We hebben het nu onder andere over tafellampen, grondspots of wandarmaturen. Deze zichtbare lampen dienen daarnaast ook te matchen met de verdere inrichting van uw ruimtes.


De kleurtemperaturen van deze lichtbronnen zijn meestal hoger dan uw plafondverlichting. Tevens zorgt een hogere output van deze lampen ervoor dat u belangrijke objecten in de spotlight zet en er een contrast wordt gecreëerd ten opzichte van het warmere en plezierige licht, dat gebruikt wordt als algemene verlichting.


Door het volgen van deze tips verlegt u de aandacht van uw klant naar bepaalde producten en zorgt u ervoor dat zij zien, wat u wilt laten zien!

 

Het aanbrengen van lichtlagen, door middel van verschillende lichtbronnen, is een cruciale factor in de aantrekkelijkheid van uw winkel, met functionele, visuele en flexibele winst tot gevolg.

 

Deze vrijheid om te spelen met uw lichtoplossing en de aandacht van uw klanten te controleren, zorgt voor een unieke klantbelevenis in uw winkel.