Goed nieuws voor alle amateursportorganisaties in Nederland die willen verduurzamen! Via de zogeheten regeling ‘bouw en onderhoud sportaccommodaties’ (BOSA) kun je als sportclub subsidie krijgen voor onder andere het plaatsen van energiezuinige LED verlichting. Lampdirect draagt hier graag zijn steentje aan bij met een gedegen en professioneel advies op maat.Zeer ruim budget voor duurzamere sportaccommodaties


De BOSA subsidieregeling bestaat sinds 1 januari 2019. Het uitgangspunt is dat je als amateursportclub subsidie kunt krijgen voor de bouw en het onderhoud van sportaccommodaties en het aanschaffen van sportmaterialen. Het totaal beschikbare bedrag voor deze regeling in 2020 is recent verhoogd naar 87 miljoen euro. Dat geeft eens te meer aan dat we in Nederland volop bezig zijn met een toekomst waarin duurzaamheid en een groenere leefomgeving centraal staat.

Regels en eisen


Recent zijn er wat betreft de BOSA subsidieregeling enkele regels opgesteld en aangepast. Klik hier voor een overzicht van alle wijzigingen die gelden voor het jaar 2020. Ook gelden er zeer strikte regels wat betreft activiteiten die wel of niet in aanmerking komen voor deze subsidie. De rijksoverheid heeft hiervoor een speciaal document opgesteld. Via deze link is dit document te downloaden.


floodlight sensor

Subsidie op LED verlichting van Lampdirect


Steeds meer sportclubs kiezen bij het verduurzamen van hun accommodatie voor energiezuinige LED verlichting. In de meeste gevallen gaat dat om het licht dat in het donker uit de lichtmasten over diverse sportvelden schijnt. Maar ook heeft menig sporthal dankzij LED verlichting van Lampdirect een flinke boost gekregen.


Sommige sportclubs hebben dankzij hun nieuwe LED lampen van Lampdirect een energierekening die zo'n 60% lager uit valt. Benieuwd hoeveel uw sportclub kan besparen met onze LED verlichting? Neem dan contact met ons op!

Populaire LED verlichting voor sportaccommodaties:
projectteam

Ons team van lichtexperts staat voor je klaar!


Elke sportaccommodatie zit anders in elkaar. Ook maken we onderscheid tussen sporten die binnen of buiten worden beoefend. De wensen op het gebied van LED verlichting kunnen bij de ene sportvereniging dus sterk afwijken ten opzichte van een andere. Onze deskundige lichtexperts gaan in ieder geval geen enkele uitdaging uit de weg en voorzien elke sportclub graag van een professioneel advies op maat, inclusief de terugverdientijd, garantie en een licht energie pakket. Qua lichtadvies kun je bij Lampdirect dankzij onze experts meerdere kanten op.


Zo maken we al ruim 30 jaar lichtcalculaties. Een goed verlichte sportaccommodatie is immers erg belangrijk voor het welzijn van alle leden/sporters. Tevens kun je bij Lampdirect terecht voor een (3D) lichtplan op maat. Dit bestaat uit een calculatie met bijbehorende plattegrond. Bij het maken van een lichtconcept stellen wij vast wat voor verlichting de betreffende sportaccommodatie nodig heeft om de beleving van alle sporters, vrijwilligers en toeschouwers te optimaliseren. Hierbij laten wij van tevoren zien hoe de accommodatie eruit komt te zien. 


Lampdirect beschikt over een breed en gevarieerd aanbod aan LED verlichting van A-merken Philips, Osram en Noxion. Start via Lampdirect met besparen dankzij de BOSA subsidieregeling in combinatie met onze LED lampen! Vele sportclubs genieten inmiddels van de voordelen van LED verlichting. Doet uw vereniging ook mee? Via onderstaande button kunt u contact met ons opnemen.