Menu
088 - 31 00 000

Wat is Philips SlimBlend?

Goede verlichting vermindert het risico op gezondheidsproblemen, verbetert de veiligheid en verhoogt de productiviteit van het bedrijf. Tegenwoordig bevatten nieuw gebouwde gebouwen vaak een hoog plafond om de beschikbare lichtinval te maximaliseren en de natuurlijke ventilatie te optimaliseren. Dat vermindert de vrije ruimte en daarom zijn dunne armaturen meer nodig."Verlichting werkt optimaal als het niet wordt opgemerkt."Drawing LED Panel

Philips heeft de beschikbaarheid aangekondigd van zijn nieuwe SlimBlend product familie. De productlijn is specifiek ontworpen voor verlichting in werkomgevingen en is nu beschikbaar voor de Europese markt. De verlichtingsoplossingen zijn voor grote toepassingsgebieden zoals kantoren, onderwijs, gezondheidszorg en horeca. De producten voldoen aan alle EU-normen en beperken verblinding tot een minimum. Alle producten van de serie worden gekenmerkt door hun slanke ontwerp en zijn verkrijgbaar in verschillende variaties voor elke toepassing.


Waarom Philips SlimBlend?


Slimblend sensor

De nieuwe productfamilie is specifiek ontworpen om prettige en gebruikersvriendelijke verlichting voor kantoorpersoneel te bieden. De armaturen gebruiken het ingesloten licht onder de kap om een optimale gloed te creëren met een vloeiende overgang naar de rand. Zodat de licht uitvoer en helderheid perceptie is geoptimaliseerd in de werkomgeving. Dankzij de geïntegreerde sensoren is het mogelijk om ze te integreren in een nieuw of recent verlichtingssysteem. Hierdoor kunnen gegevens worden verzameld voor gebruik om Philips meer energiekosten te besparen en het werknemerscomfort te vergroten.

 

Dankzij de verschillende soorten installatie is SlimBlend geschikt voor elk type plafond. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kunnen ingebouwd, opgehangen of gemonteerd worden.

 

LED Panel 60x60

 

De voordelen van de Philips SlimBlendEnergiezuinig: Vermindert het energieverbruik tot 60% in vergelijking met conventionele armaturen. Kan extra worden geïntegreerd in een verlichtingssysteem voor nog meer besparingen.

Levensduur en diversiteit: Levensduur van 50.000 uur (ongeveer 15 jaar bij gemiddeld gebruik); verkrijgbaar in verschillende vormen, kleurtemperaturen en lumens.

Snelle terugverdientijd: Lage energie- en vervangingskosten. Optimale verhouding tussen investeringskosten en rendement; De terugverdientijd wordt binnen 3 jaar gerealiseerd.

Flexibele verlichtingsoplossing: Alle producten van deze familie passen gemakkelijk in een standaard plafondsysteem en vervangen conventionele armaturen 1 op 1. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verzonken, hangende en gemonteerde versies.