World Cleanup DaySamen maken we het verschil

 

Op zaterdag 21 september 2019 zal voor de tweede keer de World Cleanup Day plaatsvinden. Dit initiatief, gecoördineerd in Nederland door de Plastic Soup Foundation, bestaat uit een wereldwijde opruimactie in ruim 160 landen. Hiermee wordt er aandacht gevraagd voor de staat van het milieu. (Plastic) vervuiling is de laatste jaren alleen maar aan het toenemen en heeft nare gevolgen op land én zee. Op de World Cleanup Day helpt iedereen mee de wereld schoner te maken!

 

Groot succes
Zoals eerder gezegd is dit het tweede jaar dat de World Cleanup Day plaatsvindt. Vorig jaar is deze ook gehouden met geweldige resultaten. Met 18 miljoen vrijwilligers, verspreid over de hele wereld, is er namelijk ruim 88 miljoen kilo aan afval opgeruimd!

 

Lampdirect voor een betere wereld
Bij Lampdirect geloven we ook dat door verantwoording te nemen voor het milieu, we de kwaliteit van leven kunnen verbeteren. Door het verkoop van LED verlichting hebben we onze klanten 300.000 ton aan CO2 uitstoot helpen te besparen! Verder is LED verlichting, in tegenstelling tot conventionele verlichting, makkelijk te recyclen.

 

Wil jij overstappen op LED verlichting en zo helpen de wereld schoner te maken?