Zullen we bellen?

In deze serie blogs over projectverlichting laten we je kennismaken met ons team en alle voordelen die je als bedrijf (groot of klein) kunt ervaren met een op maat gemaakte lichtoplossing. We leiden je door het proces en lichten je in over alle nieuwe reglementen omtrent verlichting.
In onze vorige blog heb je kort kennis gemaakt met ons team en weet je dat wij zeer hands on zijn. Hoe gaan we echter precies te werk? In 5 eenvoudige stappen gaan we je leiden door ons proces! Laten we beginnen bij het begin:

 

Het eerste gesprek

Het start natuurlijk bij jou! Nadat je de telefoon hebt opgepakt om ons te bellen of ons een mailtje hebt gestuurd gaan we aan de slag. In ons telefonisch gesprek gaan wij vooral luisteren naar jouw situatie en wensen. Aan de hand daarvan kunnen we vaak al goede lichtoplossingen met je bespreken.

 

Grondige research

Tijdens het gesprek van onze lichtadviseur bekijken we de huidige situatie. We vragen o.a. naar de bestaande lux-waarden, bekijken de positie van de huidige armaturen, schatten in waar sensoren rendabel zijn en verzamelen alle andere informatie die noodzakelijk is voor onze lichtarchitecten op kantoor. Je kan alle vragen natuurlijk bij onze adviseurs kwijt. Daarnaast merken wij dat veel klanten het op prijs stellen om bijgepraat te worden over onderwerpen als de subsidiemogelijkheden, wetgeving, terugverdientijden, etc. Als we alles besproken hebben gaan we voor jou aan de slag.

 

Lichtplan

Onze lichtarchitecten gaan, in overleg met onze lichtadviseurs, aan de slag om de meest energiezuinige lichtoplossing te berekenen. Zij kijken daarbij o.a. naar de functionaliteit van de ruimte, de positie van de stellages, bureau’s of andere objecten in het pand. Er wordt uiteraard rekening gehouden met de bestaande licht standaarden. Het resultaat hiervan is een lichtberekening waar per ruimte beschreven staat hoeveel en wat voor soort armaturen gewenst zijn. Op basis van deze armaturenlijst kunnen we een offerte voor je maken. Indien gewenst kunnen we een besparingsberekening voor je maken waarin precies staat hoe snel je je investering terugverdient en wat je hier natuurlijk in de toekomst mee gaat besparen! Niet klaar om de investering in zijn geheel te bekostigen? Wij kunnen hier natuurlijk met je in overleg gaan. Als jij er klaar voor bent dan gaan we direct aan de slag!


 

Levering

Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte, maken we een afspraak over de exacte levertijd en leveringsvoorwaarden. Als grootste onafhankelijke lichtleverancier kunnen wij bijna alle verlichting direct verzenden!

 

Uitstekende nazorg!

Na de levering, bellen we natuurlijk nog om te checken of je compleet tevreden bent met je nieuwe en zuinige LED verlichting. Als dit het geval is, wensen je als laatste nog veel plezier met je nieuwe verlichting!Projectverlichting

Hulp nodig bij het realiseren van een perfecte lichtoplossing voor binnen en/of buiten?

Ja perfect, Lampdirect! Onze lichtexperts helpen jou graag verder bij het realiseren en implementeren van een lichtplan op maat. Bovendien kunnen wij met behulp van onze installatiepartners een totaalpakket bieden van concept tot installatie, waardoor het gehele traject van A tot Z geregeld is. Wil jij gebruik maken van onze service? Via deze link verkrijg je meer info. Of ...