• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Bestel meer, betaal minder
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!


Op de Dag van de Lamp vieren we de uitvinding van de allereerste commercieel verkrijgbare elektrische lamp.EDISON141

Op deze dag, 21 oktober 1879, presenteerde Thomas Alva Edison de allereerste commercieel verkrijgbare elektrische lamp. Thomas Edison staat bekend als één van de grootste Amerikaanse uitvinders aller tijden. Een van zijn meest belangrijke uitvindingen was het praktisch maken van elektrisch lichtbronnen. Dit leidde tot een commercieel succes. De eerste geslaagde test omvatte een lamp die 13,5 uur brandde.

Sindsdien is de lamp een symbool geworden van grootse ideeën. Ruim honderd jaar is de lamp onderhevig geweest aan veel technologische veranderingen. Vandaag de dag is LED verlichting de grootste evolutie op het gebied van lichtbronnen. Zo zijn LED lampen tegenwoordig in veel verschillende vormen verkrijgbaar en komen ze met voordelen zoals hoge energiebesparingen en een levensduur die kan oplopen tot wel 40.000 uur.

Om de Dag van de Lamp goed te vieren geeft Lampdirect van 21 tot en met 27 oktober 5% korting op alle LED Filament lampen! Maak gebruik van kortingscode EDISON141 en geniet snel van klassiek design en moderne technologie!

 

Ontdek LED Filament lampen van A-merken!

  


Noxion


Philips


Osram


SylvaniaDe gloeilamp was meer dan honderd jaar lang een constante aanwezigheid in huizen, hotels en restaurants. De gloeilampen uit de afgelopen eeuw stonden bekend om hun intern filament. Daaronder verstaan we het gloeidraad die een zeer warme, gele gloed afgeeft.

Door de jaren heen zijn veel technieken onderhevig geweest aan talrijke veranderingen. Daarmee hebben lichtbronnen grote verbeteringen meegemaakt. Toch zijn veel van Edisons uitvindingen nog steeds in gebruik. Zo zijn de meest gebruikte fittingen; de grote en kleine Edison schroeffitting, speciaal ontworpen om het vervangen van lampen voor iedereen eenvoudig en betaalbaar te maken.

De moderne en stijlvolle filament lampen wijken niet ver af van de originele gloeilamp. De LED filament lamp bevat dezelfde schroeffitting, vorm, stijlvolle filament en natuurlijk dezelfde iconische warme gloed als de klassieke gloeilamp. Wat deze LED lamp onderscheidt van zijn beroemde voorganger is de 15x langere levensduur en een hoge energiebesparing. Daarmee combineren de LED filament lampen klassiek design en moderne technologie.