Onze Actieproducten

Hou jij net zoveel van goede deals tips en nieuws, als wij van goede verlichting? Dan ben je hier op de juiste plek! Onze lichtexperts hebben niet alleen meerdere producten van absolute topkwaliteit geselecteerd, maar geven jou ook tal van informatie die jou verder help met een juiste lichtoplossing. En daar profiteer jij van!


Deal | Prijs Topper - Verlichting tegen de scherpste prijs!

We hebben speciaal voor jou de beste verlichtingsarmaturen uitgekozen van diverse topmerken. Deze kun je bij ons bestellen tegen de scherpste prijs op de markt! En dat het hele jaar door! Heb jij je keuze al gemaakt?

OP = OP deals! | Extra veel voordeel op topkwaliteit verlichting

Het is OP=OP opruiming bij Lampdirect! Pak daarom jouw laatste kans om topkwaliteit LED lampen, LED armaturen, conventionele lampen en lampaccessoires bij Lampdirect zeer goedkoop binnen te halen. Profiteer vandaag nog van kortingen tot wel 50%!

Deal | Extra voordelig LED verlichting inslaan met onze dozen deals voordeelpakken!

Hey, heb je het al gehoord? Jouw favoriete LED verlichting schaf je met hoge korting aan bij Lampdirect! Wij geven je namelijk de optie om een doos vol lampen, spots, buizen of downlights extra voordelig aan te schaffen; 12, 50, 75 of 100 stuks.  Goed voor jouw portemonnee en voor ons een extra manier om duurzaam de toekomst tegemoet te gaan. Heb jij je slag al geslaan? Neem eens een kijkje ...

Tip | Eenvoudig te installeren THORNeco armaturen en accessoires!

Ontdek alle THORNeco armaturen en accessoires bij Lampdirect! Deze LED verlichting is niet alleen eenvoudig te installeren, maar kan ook in tal van binnen- en buitenomgevingen worden toegepast. Ga bijvoorbeeld voor de IP66 waterdichte Lucy LED montagebalken. Of kies CCT LED panelen uit de Anna serie voor een gepaste lichtkleur voor iedere activiteit. Op zoek naar een ander type armatuur? Geen probleem! Wij hebben van alles ...

Tip | Bestel voordelig LED verlichting met onze Bright Choice producten!

LED verlichting te duur? Dan heb je onze betaalbare Bright Choice LED producten nog niet gespot! Ook met deze LED producten kun je jouw energiekosten flink drukken. Want zeg nou zelf, die rijzen ondertussen de pan uit ... Je kunt bij Lampdirect terecht voor diverse Bright Choice LED lampen en armaturen, waarop je tot wel 3 jaar garantie krijgt. Wacht niet langer en ga de strijd aan met jouw energierekening!

Tip | Deze conventionele lampen zijn uitgefaseerd, dus kom in actie!

De EU heeft besloten om diverse TL lampen, PL lampen en halogeenlampen van de markt te halen. Waarom? Omdat ze te veel gevaarlijke stoffen bevatten. Deze uitfasering is begonnen op 25 februari 2023, waardoor het assortiment met de minuut schaarser wordt: OP=OP. Ons advies: Stap over op efficiëntere LED lampen en buizen!

Snelgids | Overstappen op LED met Noxion!

Noxion heeft voor jou een eenvoudig model gemaakt om de overgang op LED zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het kost maar een paar klikken om te verLEDden! Waar wacht je nog op!?

Nieuw | Duurzame verlichting met energielabel A!

Wij hebben in ons assortiment de meest energiezuinige lichtbronnen ooit toegevoegd. Deze innovatieve LED lampen verbruiken tot 50% minder energie dan standaard LED producten, terwijl ze tot 50.000 uur meegaan! Ontdek de toekomst van verlichting!

Tip | Maak jouw bedrijfspand nog duurzamer met Installatiewereld!

Heb je de eerste stappen naar verduurzaming al gezet met zuinige LED verlichting? Bekijk dan eens de website van ons zusterbedrijf Installatiewereld! Zij voorzien je graag van handige laadpalen en/of batterij-opslag, inclusief service op het gebied van installatie. En dat alles met betrouwbare partners als Alfen en E-flux. Van kleinschalig eigen gebruik tot verduurzaming van een bedrijfspand, op installatiewereld.nl vind je een passende oplossing voor iedere vorm van elektrisch rijden en laden.

Interieurtip | Nordlux designlampen voor bedrijven en woningen!

Op zoek naar designlampen om jouw pand te decoreren? Nordlux armaturen zijn verkrijgbaar als tafel-, plafond-, wand- of hanglamp, waardoor er voor elke omgeving een stijlvol Scandinavisch armatuur te vinden is!