Vorige

Dimbare LED gu10

Dimbare GU10 LED lampen zijn er in verschillende soorten. Al uw halogeenlampen en spotjes met GU10 fitting kunnen 1-op-1 vervangen worden door LED. Om de juiste LED lamp te vinden is het belangrijk om het wattage te weten van uw huidige lamp. Met behulp van de filters kunt u eenvoudig de juiste lamp vinden. Door uw huidige verlichting te vervangen door LED bespaart u tot wel 90% op uw energiekosten. Wilt u meer informatie over hoeveel u kunt besparen? Bel ons dan op 088-3100000.
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 56 in totaal

56 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 56 in totaal

56 Producten

lampen met een GU10 lampvoet, een lange levensduur en een laag energieverbruik. Die vindt u bij Lampdirect!
 

GU10 LED lampen

GU10 LED lampen maken gebruik van de LED technologie. Door deze technologie gebruiken de lampen veel minder energie dan de traditionele halogeen- of gloeilamp. Hierdoor is de lamp een aantrekkelijke keuze om geld te besparen op de energierekening.

 • De levensduur kan wel oplopen tot 40.000 uur! Hierdoor vervangt u lange tijd uw lampen niet. GU10 LED lampen
 • Door de 80-89Ra kleurweergave ziet u kleuren precies zoals ze zijn.
 • Een milieuvriendelijke optie! Geen kwik en andere chemicaliën.
 • Sommige lampen zijn dimbaar, de helderheid van het licht is dan aan te passen.

Deze lampen passen in veel spotarmaturen en kunnen daarom op veel plaatsen gebruikt worden. In huiselijke sfeer kunnen de lampen overal in huis gebruikt worden, zoals in slaapkamers, keukens en badkamers. Professioneel worden de GU10 LED lampen gebruikt in winkels, de horeca, musea en galerijen.
 

GU10 LED lampen - kies de juiste!

 

 
Om de juiste GU10 LED lamp te selecteren zijn er verschillende opties:

 • Als naar de productnaam kijkt van een GU10 LED, ziet u een code met het vermogen staan. Bijvoorbeeld: de code 4-35W betekent dat de LED lamp 4W verbruikt en de 35W halogeenlamp vervangt. Zorg dat u een lamp kiest met het juiste vermogen.
 • Er zijn verschillende kleurtemperaturen beschikbaar: 2700K (zeer warm wit) en is geschikt om een knusse sfeer te scheppen, 3000K (warm wit) en is geschikt voor professioneel gebruik of in badkamers en keukens. 4000K is koel wit licht en wordt gebruikt in werkomgevingen.
 • U heeft ook nog de keuze voor de gradenbundel, dit geeft aan hoe breed het licht verspreid wordt. Voor accentverlichting gebruikt u een smalle gradenbundel (25D en lager), voor algemene verlichting gebruikt u 36D en hoger.
 • Om te zien of de gekozen lamp dimbaar is kijkt u naar de productspecificaties van de lamp.
   

Het assortiment

In deze categorie bevinden zich veel verschillende soorten GU10 LED lampen. Om u te helpen een keuze te maken, worden enkele lampen onderstaand besproken:

 • Philips heeft een MASTER versie en een CorePro versie van lampen. De MASTER lampen hebben een langere levensduur en zijn vaak dimbaar. De CorePro lampen zijn de low-budget versie van de LED lampen en hebben nog steeds een lange levensduur, maar minder lang dan MASTER lampen. Bovendien zijn ze niet dimbaar.
 • Ook Osram kent 2 soorten lampen: Parathom en Parathom Advanced. Het verschil tussen deze 2 lampen zit in de levensduur.
 • Speciale lampen zijn de Philips HUE en Osram Lightify. Dit zijn slimme lampen en ze zijn bestuurbaar via de telefoon en tablet. Bovendien kunnen de lampen vele verschillende kleuren aannemen!

 Geniet nu van het brede assortiment van de GU10 LED lampen !

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen