Bel ons op 088 - 31 00 000
Bel mij nu op

Vorige

Dimbare LED spot philips

Dimbare Philips LED spots zijn er in verschillende vormen en soorten. Al uw standaard halogeenspots kunnen 1-op-1 vervangen worden door LED lampen van Philips. Om de juiste LED spot te vinden is het belangrijk om het wattage te weten van uw huidige spot. Met behulp van de filters kunt u eenvoudig de juiste spot vinden. Door uw huidige verlichting te vervangen door LED bespaart u tot wel 90% op uw energiekosten. Wilt u meer informatie over hoeveel u kunt besparen? Bel ons dan op 088-3100000.
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 64 in totaal

64 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 64 in totaal

64 Producten

Bekijk nu ons grote assortiment Philips LED lampen in onze online winkel. Maak nu kennis met onze scherpe prijzen en All In Garantie!
 

Philips lampen - wat zijn dat?

Philips lampen maken gebruik van LED (Light Emitting Diode), een nieuwe en innovatieve vorm van licht. LED-technologie maakt gebruik van een geëlektrificeerde halfgeleider die licht produceert. Hierdoor is ons assortiment Philips verlichting verkrijgbaar in diverse vormen, ontwerpen en kleuren.

 • Philips LED lampen hebben een laag energieverbruik in vergelijking met gloei- en halogeenlampen. Hierdoor kunt u besparen op uw energierekening!
 • De kleurweergave van de lampen is goed: 80-89Ra - u ziet kleuren zoals ze zijn.
 • Een halogeenlamp heeft een levensduur van 2.000 uur, LED lampen 10.000 tot 50.000 uur! Hierdoor hoeven lampen veel minder vaak vervangen te worden waardoor u kunt besparen op vervangingskosten.
 • Philips LED zijn zeer milieuvriendelijk doordat ze geen chemicaliën bevatten.
   

Hoe kiest u de juiste Philips LED?
 


Lampdirect helpt u graag om de juiste keuze te maken voor uw Philips verlichting!  Houdt rekening met de volgende criteria bij het kiezen van de lamp.

 1. Kies als eerste voor de juiste lampvoet. Er zijn verschillende soorten: E27, E14, GU10, GU5.3, G53 en TL.
 2. Bepaal het vermogen: de code 5-35W betekent dat de Philips lampen 5W verbruiken en de 35W halogeenlamp vervangt.
 3. Er zijn verschillende kleurtemperaturen: 2700K (extra warm wit), 3000K (warm wit), 4000K (koel wit) en 6500K (daglicht).
 4. De gradenbundel kan zijn: 25° (accentverlichting), 40° (algemene verlichting) en 60° (brede verlichting).
 5. Sommige Philips verlichting is dimbaar. Kijk daarvoor naar de letter D in de productnaam, dit betekent dat de lamp dimbaar is.
 6. Er zijn verschillende vormen zoals spot, bolvormig en kaarsvormig.
   

Philips lampen en de toepassing

Philips verlichting kan op veel verschillende plaatsen gebruikt worden. In huis kan de lamp in huiskamers, keukens of slaapkamers geplaatst worden. Ook restaurants, hotels en winkels kunnen gebruik maken van Philips LED. Spotlampjes zijn ideaal voor de badkamer en op de gang.

 • MASTER: Deze serie heeft een langere levensduur, langere garantie en de lampen zijn dimbaar.
 • CorePro: Budget versie van de Philips lampen, kortere levensduur, niet dimbaar maar nog steeds goede kwaliteit.
 • HUE: Produceert 16 miljoen verschillende kleuren en is bedienbaar met de smartphone of tablet.
   

Hoe vervangt u Philips verlichting?

Philips LED lampen zijn eenvoudig te vervangen. Afhankelijk van de lampvoet draait of klikt u de lamp uit het armatuur en plaatst een nieuwe. Sommige Philips lampen werken op 12V en hebben daarom een transformer nodig. Houdt er bovendien rekening mee dat als u een TL buis door een LED buis vervangt, u ook de starter moet vervangen voor een LED starter. Op deze website vindt u alle accessoires die u nodig heeft voor uw Philips lampen .

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen