• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Bestel meer, betaal minder
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Dimbare spaarlampen

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!


Koop hier Philips spaarlampen

Dimbare spaarlampen

Spaarlampen dimmen is niet eenvoudig, simpelweg omdat maar weinig spaarlampen dimbaar zijn. Daarnaast zijn de meeste dimbare spaarlampen niet traploos dimbaar en kunnen ze bij het gebruik van een ongeschikte dimmer gaan knipperen of zelfs stuk gaan. Lampdirect.nl adviseert daarom om geen dimbare spaarlamp te kopen, echter dimbare LED lampen. Deze is over het algemeen nog zuiniger dan een dimbare spaarlamp.

Spaarlamp dimmen

Een spaarlamp dimmen kan niet met iedere dimmer, zorg er daarom voor dat een u dimmer koopt van een bekend merk zoals: Jung en Gira. Zo bent u verzekerd van een goede kwaliteit dimmen, zonder dat uw lamp daaronder lijdt. 

In de lampvoet van de dimbare spaarlamp is een voorschakelapparaat ingebouwd waardoor u verder niets nodig heeft. U kunt dus eenvoudig uw lamp vervangen voor bijvoorbeeld een E27 gloeilamp.

Bestel hier Philips spaarlampen

Dimbare spaarlamp

Op Lampdirect.nl hebben we diverse dimbare spaarlampen te koop, het voordeel van het dimmen van een spaarlamp in plaats van dimbare LED lampen is dat de aanschafprijs van dimbare spaarlampen aanzienlijk lager ligt. 

Onderstaand ziet u een overzicht welke spaarlampen dimbaar zijn bij Lampdirect.nl.

Philips Genie ESaver Dimmable
Philips PL-Electronic Dimmable
Philips Softone Dimbaar A-Vorm
Philips TORNADO ESaver

Doordat u de bovenstaande spaarlampen kunt dimmen, kunt een extra sfeer scheppen. Alle dimbare spaarlampen zijn voorzien van een E27 lampvoet, waardoor u deze gemakkelijk kunt vervangen.

De lampen zijn zeer geschikt wanneer ze in een ruimte hangen waar de lampen langdurig aanstaan en wanneer ze op een plaats hangen waarbij het lastig is om de lampen te vervangen.

Plaats hier uw order voor Philips spaarlampen