• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.


Duurzame Dinsdag Deals

Duurzame dinsdag

Op de eerste dinsdag van september krijgen duurzame ideeën een podium in politiek Den Haag. Omdat wij ons richten op duurzame verlichting, is dit natuurlijk een actie naar ons hart! Duurzame LED verlichting is een van de meest laagdrempelige manieren om jouw bedrijf, restaurant of huis groener te maken. Zo bespaar je tot wel 70% aan energie, gaat LED verlichting veel langer mee vergeleken met traditionele verlichting en ben je door de snelle terugverdientijd ook uiteindelijk goedkoper uit!

Omdat wij jullie graag helpen verduurzamen, profiteer je alleen vandaag (7 september) van 10% korting op Noxion LED verlichting! Je ontvangt hiermee dus duurzame LED verlichting voor de scherpste prijzen. De korting is alleen geldig op duurzame dinsdag dus wees er snel bij! 

Gebruik de volgende kortingscode om te profiteren: DUURZAAM


 

*Voorwaarden: Kortingscode DUURZAAM niet geldig in combinatie met andere codes, offertes of acties. Alleen geldig op 07-09-2021

 



Populaire LED verlichting:

 



LED Buizen



LED Panelen



LED Lampen



LED Inbouwspots



LED Wandlampen