Beschrijving Elektrische Warmtelamp

Goed om te weten

  • Plein Air elektrische warmtelampen
  • Toepassingsgebied
  • Handmatig instelbaar
  • Onderhoudsvrij
  • Veiligheid
  • Garantie

Plein Air elektrische warmtelampen

De Plein Air elektrische warmtelampen geven een aangename warmte af die comfort brengt naar elke omgeving! Ze zijn beide berust met een gecombineerd vermogen van 1200W waarbij de warmte-niveaus apart ingesteld kunnen worden. Verder hebben ze een draai-modus waardoor een groter gebied verwarmd kan worden.

Toepassingsgebied

Deze elektrische warmtelampen zijn uitermate geschikt om gebruikt te worden in een breed scala aan gebieden. Let wel op: deze elektrische warmtelampen zijn alleen geschikt voor binnengebruik. Voor buitengebruik kun je onze terrasverwarmers bekijken.

Handmatig instelbaar

Wanneer je je ruimte wilt verwarmen, kun je zelf instellen hoeveel warmte de elektrische warmtelampen afgeven. Zo heeft de Carbon Tower warmtelamp 2 warmte-functies en de Hal warmtelamp 3 warmte-functies.

Onderhoudsvrij

Het fijne aspect aan de Plein Air elektrische warmtelampen is dat ze geen enkele onderhoud nodig hebben, behalve een regelmatige schoonmaak van de oppervlakte.

Veiligheid

Deze warmtelampen zijn uitgerust met een ‘tip-over protection’ wat inhoudt ze zichzelf uitschakelen wanneer deze omvallen. Wanneer je ze vervolgens weer rechtzet, gaan ze automatisch weer aan! Daarnaast heeft de Hal warmtelamp een thermostaat voor veiligheid, waarmee oververhitting voorkomen wordt. Houd de lampen wel op een veilige afstand van gordijnen en meubilair.

Garantie

Lampdirect biedt een garantie van 1 jaar op de Plein Air Hal warmtelampen.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar
Please wait, adding to cart...