Energielabel A

De meest efficiënte lichtbronnen!

Wat als ... we zeggen dat we lichtbronnen hebben die tot 50% minder energie verbruiken dan standaard LED lampen en dat deze tot wel 50.000 uur meegaan?

Maak kennis met energielabel A lampen!

Deze producten zijn de meest energie-efficiënte lichtbronnen ooit gemaakt, en ze zijn eenvoudig te herkennen aan hun groene energielabel (A of B). Je geniet niet alleen van de beste verlichting op de markt, maar ook van het laagst mogelijke energieverbruik. Bovendien is de levensduur ± 3,5 keer langer dan die van een gewone LED lamp. En hier houden de voordelen niet op! Deze ultra-efficiënte LED's worden geproduceerd met een nieuwe technologie, die de CO2 uitstoot, het materiaalafval en het energieverbruik vermindert.


Producten met energielabel A


Producten met energielabel B


Wat is de zuinigste LED lamp?

De zuinigste LED lampen betreffen de LED A-klasse lampen van diverse topmerken, zoals Philips en Ledvance. Deze lampen voldoen aan hoge criteria, die hen classificeren als de meest energiezuinige lampen van nu. Je profiteert van onderstaande voordelen:

Bespaar energie en geld

Deze producten verbruiken 50% minder energie dan standaard LED lampen. Je bespaart op je stroomverbruik en -kosten.

Langere levensduur

Producten met een groen energielabel hebben een levensduur tot 50.000 uur, dat is 3,5 keer langer dan een gewone LED lamp.

Verminder de CO2 uitstoot

Deze ultra-efficiënte producten worden geproduceerd met een technologie die de CO2 uitstoot en materiaalafval vermindert.