• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Vandaag besteld, vandaag verstuurd
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Gangverlichting

Gangverlichting is essentieel in bedrijven. Niet alleen geven deze algemene ruimtes een visitekaartje af aan de bezoeker, maar ook verbinden gangen / hallen alle ruimtes in een gebouw. Verlichting in gangen kan op meerdere manieren worden ingevuld, zoals met LED spots, LED downlights en LED panelen met UGR<22 (deze UGR-waarde is zeer geschikt voor gangen en hallen). Hierbij raden wij de lichtkleuren zeer warm wit (2700K) en warm wit (3000K) aan. Gangverlichting heeft diverse opties die ervoor zorgen dat een gang of hal zo efficiënt mogelijk wordt verlicht, zoals dimbare verlichting, gangverlichting met sensor en verlichting met een noodverlichtingsunit. En je profiteert van diverse voordelen! Zo kun je tot wel 70% energie besparen en ben je gegarandeerd van verlichting die jarenlang meegaat. Bekijk hieronder het assortiment van gangverlichting bij Lampdirect.

Filteren opCategorie
keuzehulp
Suggesties
1-24 uit 58 Gevonden resultaten
Filter
Sorteren op

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.