Vorige

G12 Gasontladingslampen

Op deze pagina kunt u een variatie van G12 Gasontladingslampen vinden. Zorg voor de juiste fitting en check de wattage wanneer u de Gasontladingslampen vervangt. G12 Gasontladingslampen hebben een hoge lichtopbrengst per Watt en hebben een lange levensverwachting tussen de 15 000 en 20 000 uur. De G12 Gasontladingslampen bevatten een UV-Blok, die de verkleuring van producten en artikelen weerhoudt. We bieden u G12 Gasontladingslampen voor lage prijzen met snelle levering! Bij Lampdirect helpen we u met het vinden van de juiste Gas Ontladingslampen.
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 54 in totaal

54 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 54 in totaal

54 Producten

G12 Gasontladingslampen op voorraad en snelle verzending via Lampdirect.nl

Bestel eenvoudig uw G12 gasontladingslampen in onze online winkel!  

 

Wat is een G12 gasontladingslamp?

De G12 lamp is een compacte gasontladingslamp met keramische technologie. Door de keramische technologie produceren de lampen licht van hoge kwaliteit die door de tijd heen stabiel blijft. G12 betekent dat de lamp een steekfitting heeft waarbij er 12 millimeter tussen de 2 pinnen zit.
G12 Gasontladingslamp
 • De G12 compacte gasontladingslamp werkt met een voorschakelapparaat. 
 • Alle lampen hebben een UV filter om te voorkomen dat objecten verkleuren. 
 • De levensduur loopt uiteen van 9.000 tot 20.000 uur.
 • Door de kleurweergave-index van 80-89Ra ziet u kleuren zoals ze werkelijk zijn.

 

Hoe kiest u de juiste G12 gasontladingslamp?

 • Er zijn verschillende wattages mogelijk om te kiezen (de 20, 35, 70, 150 en 250W zijn de meest voorkomende). Het is belangrijk dat u hetzelfde wattage kiest als uw oude lamp vanwege het voorschakelapparaat. Deze zijn namelijk aan elkaar gekoppeld. Als u een ander wattage kiest zonder uw voorschakelapparaat te veranderen loopt u het risico dat de lampen of het voorschakelapparaat doorbranden.
 • Er zijn verschillende kleurtemperaturen mogelijk bij de G12 lamp: 2500K (extra warm licht), 3000K (warm wit), 4000K (neutraal wit) en 4500K (koud wit).
 • Indien deze in het plafond zitten gebruik dan de: Philips HID-PrimaVision Compact CDM - Independent , indien het voorschakelapparaat in het armatuur zit gebruik dan de Philips HID-PrimaVision Compact CDM - Standard .

Alle merken kunnen door elkaar vervangen worden, het zijn dezelfde lampen.

 

Toepassing

De G12 gasontladingslampen worden vooral gebruikt in winkels, etalages, galerijen, winkelcentra en exposities. Enkele lampen met de 2500K kleurtemperatuur zijn bij uitstek geschikt voor de verlichting van versproducten.

 

Waarom de Philips CDM-T “Elite” versie kiezen?

 • De Philips MASTERColour CDM-TMW Elite is een compacte gasontladingslamp met een 25% langere levensduur dan de gewone Philips CDM-T.
 • De lamp produceert meer licht tegen hetzelfde wattage. Voor de 35W lamp is er een verhoging van 3300 naar 4000Lumen. Zonder meer energie te verbruiken heeft u dus meer licht.
 • Voor een lamp die een betere kleurweergave-index heeft kiest u de: Osram Shoplight Powerball HCI-T . Deze lamp geeft producten de kleur zoals ze echt zijn. De kleurtemperatuur is zoals het daglicht.

 

Hoe vervangt u een G12 gasontladingslamp?

 • De lamp wordt erg warm en het is daarom belangrijk de lamp minimaal 20 minuten af te laten koelen. Raak de lamp nooit met blote handen aan maar gebruik een tissue, het vet op uw vingers kan de levensduur van de lamp namelijk verkorten. De lamp heeft een steekfitting, de lamp kan dus eenvoudig in en uit het armatuur geklikt worden.
 • Als de nieuwe lamp niet werkt na het vervangen moet u eerst goed controleren of u het juiste wattage heeft. Als dit niet het probleem is dan is uw voorschakelapparaat misschien kapot.

 

 

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen