Vorige

Gloeilampen

Op deze pagina vind je ons assortiment Gloeilampen. Deze lichtbronnen hebben een sterke gloeidraad, dit beschermd tegen stoten en vibraties. Gloeilampen komen in verschillende vormen, van een A vorm tot een modern Globe lamp. Lampdirect bied ook retro LED-lampen aan. Deze hebben een retro look met de moderne LED techniek. Deze Retro lampen besparen op uw energiekosten en hebben een lange levensduur. Er zijn drie verschillende fittingen beschikbaar Gloeilampen: E14 (Kleine fitting), E27 (Grote fitting) en B22 (Bajonet fitting). Lampdirect bied u een goedkope en snelle levering!
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 316 in totaal

316 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 316 in totaal

316 Producten

Gloeilampen nu te koop bij Lampdirect.nl!

Gloeilampen koopt u goedkoop en snel op Lampdirect.nl. Zelfs na het verbod op gloeilampen heeft Lampdirect.nl voor u het volledige assortiment gloeilampen. Alle soorten en maten zijn snel leverbaar. De lampen zijn natuurlijk van goede kwaliteit.
 

Hoe kan Lampdirect.nl nog gloeilampen verkopen?

Het is verboden om gloeilampen te importeren naar of te produceren in Europa. Dit verbod geldt echter niet voor zogenaamde hamervaste gloeilampen (professioneel gebruik). Dit zijn dan ook de gloeilampen die Lampdirect.nl verkoopt. Deze lampen hebben als bijkomend voordeel dat ze minder snel breken en over het algemeen langer meegaan dan de levensduur die vermeld wordt. Dit komt omdat de gloeidraad zeer sterk is, hierdoor zijn de lampen bestand tegen schokken en trillingen.

 

 

Wat zijn de kenmerken van een gloeilamp?

Een gloeilamp bestaat uit een glazen bol (meestal gevuld met stikstof of een edelgas) met een gloeidraad. Zodra er elektrische stroom door het gloeidraad loopt, gaat deze licht geven. De gloeilamp is verkrijgbaar in 3 verschillende lampvoeten: E27 (dikke fitting), E14 (smalle fitting) en B22 (bajonetfitting met 2 pinnen).

 • Gloeilampen hebben een warme kleurtemperatuur van 2700K (warm wit licht).
 • Door de kleurweergave-index van 90Ra worden kleuren weergegeven zoals ze werkelijk zijn.
 • De lampen zijn niet zo duur in de aanschaf .
 • Alle gloeilampen zijn dimbaar.
 • Er zijn vele vormen beschikbaar en is daarom zeer decoratief.

De lampen  hebben een zeer korte levensduur in vergelijking met LED-lampen, namelijk 1.000 uur tegenover 15.000 uur. Heeft u behoefte aan een langere levensduur en besparing op energie? Kies dan voor de  LED Lampen . LED-lampen kunnen 1-op-1 vervangen worden en werken veel efficiënter.
 

Hoe kiest u de juiste  gloeilamp?

Het glas kan op verschillende manieren bewerkt zijn zoals helder, mat, gekleurd en zilver gespiegeld. Er zijn daarnaast verschillende vormen mogelijk als u voor een gloeilamp kiest zoals de:

Gloeilampen van het merk Linden

Ons huismerk Linden Gloeilampen staat voor topkwaliteit. Alle producten ondergaan zeer strenge kwaliteitscontroles. De meeste producten van Linden worden geproduceerd in de fabrieken waar ook lampen voor grote fabrikanten als Philips en Osram gemaakt worden. Het voordeel van gloeilampen van ons huismerk is dat ze goedkoop en volop verkrijgbaar zijn.
 

Hoe kunt u de gloeilamp vervangen?

 • Als u de lamp gaat vervangen is het belangrijk dat u de lamp niet aanraakt. De lamp wordt door gebruik erg warm, het is daarom belangrijk om een zakdoek of handdoek te gebruiken als u de lamp uit het armatuur klikt. Als u de lamp eruit wilt halen draai de lamp dan eerst 90 graden zodat deze uit het armatuur komt.
 • Alle lampen werken op 220-240V, een transformator is daarom niet nodig.


Waar kunt u de lamp gebruiken?

De  gloeilamp is op verschillende plaatsen te gebruiken. De lamp kan vanwege de warme kleur en goede lichtstraal op veel verschillende plaatsen gebruikt worden:

 • Thuis in bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer;
 • Winkels;
 • Hotels en restaurants;
 • Open armaturen door de decoratieve uitstraling.

 

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen