Vorige

E27 Gloeilampen

Op deze pagina vind je ons assortiment E27 Gloeilampen.. Deze lichtbronnen hebben een sterke gloeidraad, dit beschermd tegen stoten en vibraties. E27 Gloeilampen komen in verschillende vormen, van een A vorm tot een modern Globe lamp. Lampdirect bied ook retro LED-lampen aan. Deze hebben een retro look met de moderne LED techniek. Deze Retro lampen besparen op uw energiekosten en hebben een lange levensduur. Er zijn drie verschillende fittingen beschikbaar E27 Gloeilampen: E14 (Kleine fitting), E27 (Grote fitting) en B22 (Bajonet fitting). Lampdirect bied u een goedkope en snelle levering!
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 104 in totaal

104 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 104 in totaal

104 Producten

E27 Gloeilampen

E27 Gloeilampen zijn volop verkrijgbaar bij Lampdirect.nl. Hoewel de gloeilampen verboden zijn door Europese wetgeving, kunnen sommige gloeilampen nog steeds verkocht worden. De lampen zijn natuurlijk van goede kwaliteit. Op Lampdirect.nl vindt u gloeilampen van ons eigen huismerk: Linden.


Wat is een E27 hamervaste gloeilamp?

Hoewel het verboden is om gloeilampen te verkopen, is er een type gloeilamp die nog wel verkocht mag worden: de zogeheten "Versterkte constructie gloeilamp". Deze gloeilampen zijn gemaakt van extra sterk gloeidraad waardoor ze beter bestand zijn tegen schokken en trillingen. Deze lampen zijn geschikt voor industrieel gebruik en gaan tot 3 keer langer mee dan de normale gloeilampen. 

 

 

Wat zijn de kenmerken van een E27 gloeilamp?

E27 gloeilamp
  • Een E27 gloeilamp is een lamp met een dikke schroefbasis die 27 millimeter breed is.
  • De lamp geeft een zeer warm licht van 2700K. 
  • De kleurweergave-index is uitstekend met 90Ra, u ziet kleuren zoals ze zijn.
  • Er zijn verschillende kleuren gloeilampen verkrijgbaar zoals blauw, groen en rood.
  • Alle E27 gloeilampen zijn dimbaar.
  • De vorm van de lamp verschilt per model.  Zo zijn er de Kaarslampen Bended Tip , de klassieke Kaarslampen  en de Kogellampen E14 .
     

Hoe kunt u besparen op uw E27 lamp?

Gloeilampen zijn absoluut geen zuinige lampen en dit geldt als een van de redenen waarom de gloeilamp verboden is door de Europese unie. U kunt eenvoudig geld besparen op uw E27 gloeilamp door over te stappen naar de  E27 LED-lampen . LED-lampen zijn veel efficiënter en hebben een veel langere levensduur (gemiddeld 30.000 uur). Een LED-lamp van 4W vervangt bijvoorbeeld een gloeilamp van 40W. Dit is een vermindering van 90%! Uw energieverbuik zal dalen en uw lampen hoeven veel minder vaak vervangen te worden.


Waar gebruikt u een E27 gloeilamp?

De E27 lampen worden in veel armaturen gebruikt en kunnen daarom voor veel toepassingen gebruikt worden! Dankzij de vele verschillende vormen zijn de gloeilampen ook zeer decoratief:

  • In de woonkamer, slaapkamer en eetkamer.
  • In restaurants en hotels.
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen