• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Vandaag besteld, vandaag verstuurd
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

GU10 lampen

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven. Gebruik dit niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Plaats hier uw order voor de Philips DimTone GU10

GU10 Lampen

GU10 lampen bij Lampdirect.nl zijn in vele verschillende soorten en maten te verkrijgen. De meest verkochte lampen liggen altijd bij ons op voorraad. Een snelle levering dus!

In het assortiment GU10 lampen zult u uw zeker uw lamp terugvinden. Mocht u hulp nodig hebben bij het selecteren van de juiste GU10 lampen, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij staan u graag te woord, veelal binnen 30 seconden!  

Kenmerken van een GU10 lamp

GU10 lampen

GU10 lampen zijn erg gebruiksvriendelijk. U kunt de lampen direct herkennen aan de lampvoet. De twee knopjes aan de onderkant kenmerken zich als GU10 lampvoet. De knopjes kunt u eenvoudig in het armatuur draaien. U kunt de lamp eenvoudig lichtjes in de het armatuur duwen en vervolgens draaien. De lampvoet zet zich vast in het armatuur.

Een GU10 lamp kenmerkt zich tevens door het voltage. Een GU10 lamp heeft namelijk een voltage van 230V. Hierdoor heeft u geen transformator nodig en kunt u de lamp dus direct gebruiken.

Bestel hier de Philips MASTER LEDspot MV 3/4-35W

Assortiment GU10 lampen van Lampdirect.nl

Lampdirect.nl heeft een breed assortiment GU10 lampen. De meest voorkomende lampen worden onderstaand kort geïntroduceerd.

Philips DimTone GU10

De Philips DimTone GU10 onderscheidt zich van alle andere led lampen, het is een baanbrekende lamp. Normaliter neemt de lichtsterkte van de lamp af tijdens het dimmen. De DimTone behoudt haar lichtsterkte tijdens het dimmen. De verandering ziet u aan de kleurwarmte. De kleurwarmte van de GU10 lamp verschuift van warm wit naar zeer warm wit. 

Philips MASTER LEDspot MV 3/4-35W

De Philips MASTER LEDspot MV 3/4-35W is de energiezuinige vervanger voor 35W halogeenlampen. Een GU10 lamp is te verkrijgen in één type 3W en diverse types 4W. De lampen gaan extreem lang mee. Ze hebben een levensduur van maar liefst gemiddeld 35.000 uur. De lampen zijn de verkrijgen in zeer warm wit (2700K), warm wit (3000K) en koel wit (4000K) licht.

Koop hier de Philips Twistline Alu 3000 hours

Philips Twistline Alu 3000 hours

De Philips Twistline Alu 3000 hours voert haar warmte naar voren af. Door de UV filter is de GU10 lamp zeer geschikt voor warmtegevoelige objecten welke verlicht worden. De UV filter zorgt ervoor dat objecten als bijvoorbeeld schilderijen en kleding, niet verkleuren.

Philips EcoHalo Twist

De Philips EcoHalo Twist heeft net als de twistline een UV block. De GU10 lampen hebben een uiterst goede kleurweergave, waardoor kleuren weergegeven worden zoals ze zijn. Blauw blijft blauw en verandert niet door de lamp in dof blauw.

Bestel hier de Philips EcoHalo Twist