Vorige

GU10 Spaarlampen

Voor het vervangen van uw GU10 spaarlampen adviseert Lampdirect.nl GU10 LED lampen van Philips. Deze besparen u meer dan GU10 spaarlampen en gaan ongeveer 6 keer zo lang mee! Bij GU10 spaarlampen heeft u de keus uit verschillende lichtkleuren en gradenbundels. Ook kunt u door de verschillende wattages de lichtsterkte bepalen.

Lichtkleur van GU10 spaarlampen

De lichtkleur van GU10 spaarlampen kunt u zelf bepalen, kleur 827 (zeer warm wit), 830 (warm wit) en 840 (koel wit) behoren tot de mogelijkheden bij de LED vervangers. De kleur van het licht bepaald de sfeer in de verlichtte omgeving.

GU10 Spaarlampen dimmen

In tegenstelling tot GU10 spaarlampen zijn GU10 LED lampen veelal dimbaar, u selecteert dimbare GU10 spaarlampen eenvoudig in de selectietool aan de linkerkant van Lampdirect.nl

Hoeveelheid licht van GU10 spaarlampen

Hoogst waarschijnlijk wil u GU10 spaarlampen gebruiken om uw huidige GU10 halogeenlampen te vervangen. Hierbij is het belangrijk dat u het juiste wattage kiest

Gradenbundels van GU10 spaarlampen

Bij GU10 LED spaarlampen bent u zeer flexibel in het toepassen van de juiste gradenbundel van de lampen. U heeft doorgaans keus uit 3 gradenbundels per type zodat u zelf de lichtspreiding kunt bepalen.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen