• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Vandaag besteld, vandaag verstuurd
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

GU10 Spaarlampen

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven. Gebruik dit niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Voor het vervangen van uw GU10 spaarlampen adviseert Lampdirect.nl GU10 LED lampen van Philips. Deze besparen u meer dan GU10 spaarlampen en gaan ongeveer 6 keer zo lang mee! Bij GU10 spaarlampen heeft u de keus uit verschillende lichtkleuren en gradenbundels. Ook kunt u door de verschillende wattages de lichtsterkte bepalen.

Lichtkleur van GU10 spaarlampen

De lichtkleur van GU10 spaarlampen kunt u zelf bepalen, kleur 827 (zeer warm wit), 830 (warm wit) en 840 (koel wit) behoren tot de mogelijkheden bij de LED vervangers. De kleur van het licht bepaald de sfeer in de verlichtte omgeving.

GU10 Spaarlampen dimmen

In tegenstelling tot GU10 spaarlampen zijn GU10 LED lampen veelal dimbaar, u selecteert dimbare GU10 spaarlampen eenvoudig in de selectietool aan de linkerkant van Lampdirect.nl

Hoeveelheid licht van GU10 spaarlampen

Hoogst waarschijnlijk wil u GU10 spaarlampen gebruiken om uw huidige GU10 halogeenlampen te vervangen. Hierbij is het belangrijk dat u het juiste wattage kiest

Gradenbundels van GU10 spaarlampen

Bij GU10 LED spaarlampen bent u zeer flexibel in het toepassen van de juiste gradenbundel van de lampen. U heeft doorgaans keus uit 3 gradenbundels per type zodat u zelf de lichtspreiding kunt bepalen.