• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Vandaag besteld, vandaag verstuurd
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Halogeen inbouwspots

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven. Gebruik dit niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Koop hier halogeenspots / LED armaturen

Halogeen inbouwspots

Lampdirect.nl heeft diverse halogeen inbouwspots in het assortiment. De meest verkochte halogeen inbouwspots zijn altijd op voorraad, waardoor er een snelle levering kan plaatsvinden! Mocht u hulp nodig hebben bij het vinden van de juiste halogeen inbouwspots of andere vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. 

Toepassing halogeen inbouwspots 

Halogeen inbouwspots laten een ruimte er direct stijlvol uitzien. U kunt tevens doormiddel van halogeen inbouwspots sfeer creëren. Er zijn enorm veel soorten halogeen inbouwspots, welke elk voor een andere sfeer en uitstraling zorgen. 

De meest gevraagde spots heeft Lampdirect.nl in het assortiment. Als eerste zijn de spots te onderscheiden in halogeen inbouwspots rond of halogeen inbouwspots vierkant. Daarnaast heeft u bij de ronde inbouwspots de keuze uit kantelbaar of vast. De vierkante halogeen inbouwspots zijn dubbel kantelbaar, hierdoor u kunt het licht diverse kanten op richten.

De halogeen inbouwspots zijn te verkrijgen in gespoten wit of geborsteld aluminium. De halogeen inbouwspots vierkant zijn alleen te verkrijgen in geborsteld aluminium.    

Plaats hier uw order voor halogeenspots / LED armaturen

Lampen voor de halogeen inbouwspots

De halogeen inbouwspots zijn niet alleen te gebruiken voor halogeenlampen, maar ook voor LED lampen met dezelfde afmetingen. Bij de halogeen inbouwspots zit standaard een stekker met GU5.3 fitting. Hierop kunt u halogeenlampen en LED lampen van 12V op aansluiten. Wanneer u 12V lampen wilt gebruiken, dient u tevens een transformator te gebruiken. Deze zet de 230V om in 12V. 

Een andere mogelijkheid is om lampen van 230V te gebruiken. U heeft dan geen transformator nodig, echter wel een stekkertje met GU10 fitting. Deze zijn al in setjes van 3 te verkrijgen vanaf €3,87. U betaald dus per stekker vanaf €1,29. 

Zowel bij halogeenlampen als bij LED lampen kunt u kiezen uit diverse gradenbundels. Dit varieert van 24D tot 60D. Met de 24D creëert u een spot. Zeer geschikt wanneer u één object wilt uitlichten en daar de aandacht op vestigen. De 60D zorgt voor een gespreid licht, bijvoorbeeld wanneer u een hal of gangpad wilt verlichten. Door diverse gradenbundels te combineren met kantelbare halogeen inbouwspots, kunt u vele diverse sferen en uitstralingen scheppen.

Bestel hier halogeenspots / LED armaturen