Hulp bij installatie nodig?Hulp bij installatie nodig?

Op zoek naar een verlichting installateur?

Lampdirect staat voor je klaar! Wij beschikken over een uitgebreid netwerk aan installateurs, waarmee we intensief samenwerken. Zo is er altijd een vakman bij jou in de buurt die alle (LED) lampen, armaturen en accessoires snel en professioneel op de juiste plek plaatst. Zo zorgen we er samen voor dat je vele jaren optimaal kan genieten van je nieuwe verlichting!

Hoe werkt het indienen van een exclusieve installatie-aanvraag bij Lampdirect precies? Dat leggen we hieronder via vier eenvoudige stappen aan je uit. Of vul direct het contactformulier in dat onderaan de pagina staat! Wist je trouwens dat LED verlichting van alle energiebesparende maatregelen de snelste terugverdientijd heeft?

Wij verzorgen je project van verlichting tot installatie!

Heb je een lichtproject voor de boeg? Wij helpen je graag verder bij het kiezen van de juiste verlichting en/of bij de installatie! Onze Lampdirect service verzorgt je project van A tot Z. Professionele installatie is daar een essentieel onderdeel van, aangezien onze verlichting installateurs van alle markten thuis zijn. Hierdoor kunnen wij voor ieder lichtproject de juiste persoon aan je voorstellen, of het nu een productiehal, winkel, horecapand of kantoor betreft.


Hulp bij installatie is in 4 stappen geregeld!

Stap 1

Vul in onderstaand formulier alle benodigde gegevens in en vermeldt wat je wensen en/of eisen zijn qua verlichting en installatie.

Stap 2

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de details van je aanvraag verder te bespreken.

Stap 3

De installateur komt langs op de locatie en verkent de ruimte(s) waar we de verlichting gaan installeren.

Stap 4

Samen met onze verlichting installateur stellen wij een offerte op maat op, inclusief de kosten voor de installatie.


Al meer dan 1000+ succesvolle projecten in de Benelux!

Verlichting voor kantoren

Verlichting voor winkels

Verlichting voor industrie / magazijnen

Verlichting voor showroomsWil je gebruik maken van onze exclusieve installatie service?