• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Vandaag besteld, vandaag verstuurd
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Inbouwspots | Online inbouwspots bestellen | Lampdirect.nl

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven. Gebruik dit niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Inbouwspots

 

Bestel halogeenspots / LED armaturen

Lampdirect.nl biedt diverse inbouwspots aan welke geschikt zijn voor halogeenlampen en LED lampen: halogeenspots / LED armaturen. De meest verkochte inbouwspots liggen altijd op voorraad waardoor de inbouwspots snel bij u geleverd kunnen worden. 

Assortiment inbouwspots Lampdirect.be

Lampdirect.nl heeft momenteel twee soorten inbouwspots in het assortiment. De halogeenspots / LED armaturen rond en halogeenspots / LED armaturen vierkant. U heeft de keuze uit wit of geborsteld aluminium.

Tevens kunt u bij de inbouwspots rond kiezen of de lamp vast in het armatuur dient te zitten, of dat de lamp moet kunnen kantelen. Bij de inbouwspots vierkant heeft u zelfs de keuze uit dubbel kantelbaar. Dit wil zeggen dat u de lamp twee kanten op kunt draaien. Door dit te gebruiken kunt u accenten leggen en ergens de aandacht op vestigen.  

Naast de inbouwspots heeft u een  nodig zodat u de inbouwspots aan kunt sluiten op de netspanning. 

Tevens worden de inbouwspots aangeleverd zonder lampen, deze kunt u apart bijbestellen. Onderstaand ziet u een overzicht welke lampen geschikt zijn voor de inbouwspots.

 

Welke lampen kunt u plaatsen in de inbouwspots?

Het voordeel van GU10 lampen is dat u geen transformator nodig heeft. Dit zijn namelijk 230V lampen en kunt u direct op het net aansluiten. Wanneer u GU10 lampen wilt aanschaffen voor uw inbouwspots, dan dient u een GU10 fitting te kopen (< €1,99) Bij de inbouwspots zit standaard een stekkertje met een GU5.3 fitting wat u zeer eenvoudig kunt vervangen voor een GU10 fitting. 

Zoals de naam al aangeeft kunt u halogeenlampen en LED lampen in de inbouwspots plaatsen. Onderstaand een aantal suggesties.

Koop hier LED lampen

- Wilt u graag energiezuinige lampen voor uw inbouwspots? Kies dan de volgende LED lampen.

GU5.3 / MR16 LED lampen (12V) & GU10 LED lampen (230V)
Beide LED lampen hebben een enorm lange levensduur, gemiddeld 35.000 uur. Ten opzichte van halogeenlampen gaan LED lampen dus minimaal 7x langer mee. Dit zorgt niet alleen voor energiebesparing, echter bespaart u tevens onderhoudskosten. U hoeft de lampen namelijk voor een lange periode niet te vervangen.

Bestel hier halogeenlampen

- Halogeenlampen voor uw inbouwspots

GU5.3: Philips MASTERLine ES 20/35/50W 
De Masterline geeft warmte af naar achteren. Hierdoor is het een zeer geschikte lamp wanneer u warmtegevoelige objecten wilt verlichten. Voor een halogeenlamp heeft deze lamp een erg lange levensduur, maar liefst 5.000 uur.

GU10:  Philips Twistline Alu 3000 hours
De Twistline voert haar warmte af naar voren. Doordat het een UV lamp is, heeft u geen UV filter aan de voorkant nodig. Wanneer u een lamp heeft met een GZ10 lampvoet, dan kunt u deze vervangen voor een lamp met een GU10 lampvoet. Het tegenovergestelde is niet mogelijk. U kunt dus niet een GU10 lamp vervangen voor een GZ10 lamp.