Zakelijke LED verlichting: een slimme investering met Lampdirect services!

Bedrijfsverlichting speelt een essentiële rol in de uitvoer van werkzaamheden en in het uitnodigende karakter ten aanzien van klanten en/of gasten. Daarom staan wij jou graag bij in het implementeren van een duurzame lichtoplossing. Niet alleen met ons ruime aanbod in zakelijke LED verlichting, maar ook met bijhorende services die jouw bedrijfspand tegen de beste voorwaarden een upgrade geven.

Wij zijn dé nummer 1 in bedrijfsverlichting

Voor zakelijke verlichtingsproducten zoals lichtbronnen, armaturen en accessoires ben je bij Lampdirect op het juiste adres. Wij bieden topkwaliteit verlichting voor kantoor, de retail, industrie en meer! De overstap naar energie-efficiënte LED verlichting, waarmee je ruim 70% bespaart op energie- en onderhoudskosten, is via ons mogelijk voor nieuwe en bestaande situaties. Daarnaast biedt Lampdirect voor iedere B2B klant verschillende extra diensten, zoals een overzichtelijk zakelijk account met alle benodigde informatie per vestiging of filiaal. Ook kun je op ieder gewenst moment een factuur, offerte of bestelling inzien.

Verder voorzien we je graag van advies, offertes en lichtplannen op maat! Vanwege onze constante voorraad zijn wij in staat de meeste bestellingen binnen 24 uur af te leveren. Omdat je met Lampdirect alles eenvoudig online kunt regelen, bieden wij dagelijks vele verlichtingsproducten van diverse topmerken zoals PhilipsNoxion en Ledvance tegen zeer scherpe condities aan. Ons assortiment kenmerkt zich vanwege zijn veelzijdigheid aan duurzame LED producten, waarmee je een energiezuinige toekomst tegemoet gaat. Start direct met besparen via Lampdirect!


Alle zakelijke voordelen met Lampdirect als partner!

Flexibel Zakelijk Account

Inzicht in jouw offertes, orders en facturen. Het is bovendien mogelijk om diverse subaccounts aan te maken.

Persoonlijk Aanspreekpunt

Onze lichtexperts staan je graag te woord om jou verder te helpen met al jouw verlichtingsvragen en/of -wensen.

Scherpe Prijzen & Betaalopties

Vraag eenvoudig een offerte op maat aan en profiteer van scherpe prijzen. Optie tot kopen op rekening.

Professioneel Lichtadvies

Onze lichtexperts stellen met alle plezier een lichtadvies en/of lichtcalculatie op voor jouw bedrijfspand.

Snelle Verzending & Levering

Voorradige producten worden binnen 24 uur verzonden en  geleverd. Hierover wordt je op de hoogte gehouden. 

Tot 5 jaar Garantie op LED

Onze duurzame A-merk LED verlichting heeft all-in garantie (max. 5 jaar). Geldig vanaf het moment van aanschaf.


LED Panelen voor Energielabel CLED Panelen voor Energielabel C

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van nieuwe LED panelen? Zijn er twijfels over het kiezen van de juiste LED verlichting voor een bepaalde ruimte? Of kunnen we je ergens anders mee helpen? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Onze experts staan voor je klaar met advies op maat. Wij gaan geen uitdaging uit de weg! Als Europese marktleider op het gebied van online verlichting hebben we al vele klanten naar tevredenheid kunnen helpen. Met onze LED verlichting ben je voor een lange periode verzekerd van de beste lichtprestaties, die gepaard gaan met een lange levensduur en uitstekende garantievoorwaarden. Bovendien blijven we altijd gefocust op onze missie om met LED verlichting de C02 uitstoot verder te verminderen. Wist je dat we ook van A tot Z kunnen helpen met het verkrijgen van energielabel C, dat vanaf januari 2023 verplicht is. Meer weten? Klik hier voor meer informatie over energielabel C.  

Voorbeeld van een Professioneel LichtplanVoorbeeld van een Professioneel Lichtplan

Heb je hulp nodig bij het realiseren van een perfecte lichtoplossing voor je bedrijfspand en/of buitengebied?

Ja perfect, Lampdirect! Onze lichtexperts helpen jou graag verder bij het realiseren en implementeren van een lichtplan op maat. Bovendien kunnen wij samen onze installatiepartners een totaalpakket bieden van concept tot installatie, waardoor het gehele traject van A tot Z geregeld is. Wil jij gebruik maken van onze service? Via deze link verkrijg je meer info. Of ...