Vorige

LED Buy & Try bij Lampdirect.nl

Gratis verzending – Gratis retour – Zonder risico

Hoe LED Buy & Try werkt

      1. U belt of mailt met onze lichtspecialisten op 088-3100000 of info@lampdirect.nl om uw LED project door te nemen. Onze lichtspecialisten zoeken de juiste LED producten en plaatsen uw LED buy and try order met gratis verzending.
      2. U test de LED producten in uw omgeving om er zeker van te zijn dat u het juiste product heeft en tevreden bent over de verlichting.
      3. Als u tevreden bent met de verlichting, helpt een lichtspecialist u bij het bestellen van uw totale project. Als het product niet juist is halen wij het gratis bij u op, vervangen het met een product dat aan uw wensen voldoet of betalen uw volledige bedrag terug.


FAQ LED Buy & Try

Kan ik mijn eigen LED Buy & Try order plaatsen op Lampdirect.nl?

Nee, onze lichtspecialisten plaatsen uw LED Buy & Try order voor u. Op deze manier kunnen we de producten kiezen die exact binnen uw wensen en eisen zijn. Uiteraard zorgen onze lichtspecialisten er ook voor dat uw order gratis verzonden wordt.

Kan iedereen gebruik maken van Lampdirect.nl Buy & Try service?

Buy & Try is beschikbaar voor alle zakelijke en overheidsrelaties van Lampdirect.nl. Ook als u nog geen klant bent is het mogelijk gebruik te maken van LED Buy & Try na overleg met onze lichtspecialisten.

Hoeveel kost het om een LED product te proberen?

Bij een LED Buy & Try order betaalt u alleen voor de producten. Wij zorgen ervoor dat alles gratis naar u wordt verzonden. Als het niet bevalt halen we de producten bij u op zonder enige kosten.

Wat als ik mijn Buy & Try producten wil retourneren?

Als u niet tevreden bent met uw producten, neem dan contact op met uw lichtspecialist om de zending bij u op te halen. Wij zorgen dat uw zending opgehaald wordt zonder enige kosten. Zodra wij de zending in originele staat hebben ontvangen (inclusief verpakking/handleiding) wordt het volledige bedrag aan u terug gestort.

Hoe lang mag ik de LED producten testen?

U heeft 14 dagen de tijd om uw LED order te testen.

Is er een minimum bedrag voor een LED Buy & Try order?

Het aantal LED producten om te testen bepaald u in overleg met een lichtspecialist, dit is afhankelijk van de omvang van uw project. Over het algemeen dient uw project een minimale omvang te hebben van €250,- om gebruik te kunnen maken van onze LED Buy & Try service.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen