Vorige

LED High bay

LED High bays van Philips en Noxion vindt u hieronder. Deel het wattage van uw huidige gasontladingslamp door 2 en kies de juiste LED High bay. Kies voor een dimbare variant als u een sensor gaat gebruiken. U kunt dan tot 95% energiebesparing realiseren tegenover 50% met een niet-dimbare high bay. De door ons verkochte high bays zijn op voorraad en direct leverbaar, uiteraard met laagste prijs garantie.
Lees meer

4 artikel(en)

4 Producten

4 artikel(en)

4 Producten

LED High bay in industrie en magazijnen

LED High bay armaturen hebben een enorm hoge lichtoutput en zijn daardoor uitermate geschikt voor hoge ruimtes (4 meter of hoger) in industrie en magazijnen.

LED High bay ter vervanging van gasontladingslampen

In industrie en magazijnen wordt traditioneel veel gebruik gemaakt van high bay armaturen in combinatie met gasontladingslampen. Met LED high bay armaturen bespaart u 50% op uw huidige gasontladingslampen. Kiest u voor dimbare LED high bays van Noxion, dan bespaart u tot 95% energie.

Gasontladingslampen zijn al zuinig, hoe is die enorme besparing mogelijk?

Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat gasontladingslampen 360 graden rondom licht geven. Ze verlichten dus ook het plafond, waar geen verlichting nodig is. Traditioneel wordt er dan gebruik gemaakt van een reflector (klokarmatuur), de reflector zorgt ervoor dat er alsnog zoveel mogelijk licht naar beneden gaat (richting de werkruimte). Het reflecteren van licht naar beneden dmv een reflector is echter niet efficiënt, er gaat veel licht verloren.

Een LED High bay armatuur verlicht maar 1 in richting (richting de werkruimte), hierdoor is geen reflector nodig en bespaart u veel energie.

LED High bay met of zonder reflector

Er worden veel LED High bay armaturen aangeboden met reflector, dit is echter niet nodig. Laat u dan ook niet misleiden door een armatuur aan te schaffen dat er hetzelfde uitziet als uw traditioneel armatuur. Koop een LED High bay zonder reflector met een juiste gradenbundel en u bespaart maximaal energie.

LED High bay van Philips of Noxion

Lampdirect.nl raadt u aan voor een Noxion LED High bay te kiezen. Noxion gebruikt hoge kwaliteit LED componenten zoals drivers van Meanwell en LED chips van Nichia (Japans, marktleider in hoge kwaliteit LED chips). De effiëntie (gemeten in het aantal lumen per watt) is hoger bij het Noxion armatuur dan bij Philips LED High bays.

LED High bay dimmen voor extra energiebesparing

De Noxion LED High bays zijn leverbaar in een dimbare variant. U kunt dit armatuur combineren met een sensor en het armatuur dimmen op het moment dat er niemand aanwezig is. Hierdoor kunt u 95% energie besparen. We noemen dit ook wel slimme LED verlichting.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen