LED Highbay Ufo Slim

0 producten

Beschrijving LED Highbay Ufo Slim

Fraai en opvallend design

De naam van deze groep LED High-bays zegt al genoeg. En het opvallende en eigentijdse 'UFO' uiterlijk maakt het af. Het licht van deze stevige LED opbouwarmaturen schijnt in een brede hoek van 90 graden. Hierdoor kan er dus een groot oppervlak worden verlicht, vooral vanaf grote hoogte (4 tot 14 meter). Omdat de lichtopbrengst van deze serie producten erg hoog is (12.000 lumen - 18.000 lumen - 24.000 lumen), zijn deze niet geschikt voor ruimtes met lage plafonds, omdat het licht daar simpelweg te krachtig voor is en werknemers/aanwezigen verblind kunnen worden.

Meerdere kleurtemperaturen

Naast de drie hierboven opties wat betreft lumen valt er ook genoeg te kiezen als het gaat over kleurtemperatuur. Hierbij gaat het om koel wit (4000 Kelvin of 5000 Kelvin) of daglicht wit (6000 Kelvin). Alledrie deze lichtkleuren zorgen voor een positief effect op de productiviteit, focus en concentratie op plekken waar gewerkt wordt. Denk daarbij aan een productiehal of magazijn. Ook kun je dankzij het heldere licht verschillende kleuren (bij producten/goederen etc.) goed van elkaar onderscheiden. En dat is handig bij het verwerken of picken van orders bijvoorbeeld.

Duurzaam verlichten met LED

Al deze UFO LED High-bay slim armaturen staan garant voor een duurzame toekomst. Omdat deze LED verlichting 30.000 uur mee gaat, kunnen ze in een gemiddelde productieomgeving (60 uur per week) ruim tien jaar blijven hangen. Vergeleken met conventionele verlichting scheelt dat enorm in kosten voor onderhoud of vervanging. 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar
Please wait, adding to cart...