• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Dimbare LED lampen

Over de jaren heen zijn het aantal verkrijgbare dimbare LED lampen sterk gegroeid. Zo varieert het aanbod van de kleinste LED steeklampen tot zelfs de langste LED TL buizen. Door het dimmen van LED lampen verkrijg je een grotere controle over het bepalen van de juiste sfeer in je toepassingsgebied. Omdat je de lamp niet op volledige capaciteit gebruikt, bespaar je daarnaast door het dimmen van LED verlichting nóg meer energie! Om een LED lampen te dimmen, is het noodzakelijk deze aan te sluiten op een LED dimmer. Verder zijn dimbare LED lampen breed toepasbaar als sfeerverlichting in foyers van restaurants en hotels. Bekijk hieronder ons gehele assortiment!
Filteren opCategorie
Best_price_Q1_17012022
Te veel keuze?
Huidige zoekresultaten
1-24 uit 3081 Gevonden resultaten
Filteren op
Sorteren op

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.