Vorige

GU5.3 (MR16) LED-lampen

De GU5.3 (MR16) LED-Lampen hebben 2 pinnen. Door te kiezen voor een GU5.3 (MR16) LED-Lamp bent u verzekerd van een lamp met een zeer lange levensduur. Op Lampdirect hebben we meer dan 50 verschillende types GU5.3 (MR16) LED-Lampen. Met de filters aan de linkerkant kunt u de juiste keuze maken. Op sommige GU5.3 (MR16) LED-Lampen biedt Lampdirect een All-in Warranty van 5 jaar en kortingen op grotere hoeveelheden. Koop uw GU5.3 (MR16) LED-Lampen op Lampdirect en wij garanderen u goedkope GU5.3 (MR16) LED-Lampen en een snelle levering!
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 87 in totaal

87 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 87 in totaal

87 Producten

LED spotjes met een GU5.3 lampvoet verkrijgbaar bij Lampdirect. Profiteer van lage prijzen en een snelle verzending!
 

GU5.3 LED lampen

GU5.3 LED-lampen bevatten geen gloeidraad en werken daarom anders dan gloeilampen. LED staat voor "Light Emitting Diode" en is dus een elektronisch component dat licht uitstraalt. De lampen werken op 12V stroom en maken daarom gebruik van een  Osram HTM Halotronic transformator.

  • GU5.3 lampen verbruiken veel minder energie dan een gloei- of halogeenlamp. Hierdoor kunt u tot 80% besparen op uw energieverbruik. GU5.3 LED lampen
  • De lamp heeft een lange levensduur van 20.000 tot 40.000 uur. U hoeft de lamp daarom veel minder vaak te vervangen.
  • Sommige GU5.3 LED-lampen zijn dimbaar. De helderheid van het licht is dan aan te passen.
  • U ziet kleuren exact zoals ze zijn door de 80-89Ra kleurweergave.
  • Geen kwik en andere chemicaliën! Daarom zijn LED lampen een milieuvriendelijke keuze.

 De GU5.3 LED lamp is een van de meest gebruikte lampen voor spotjes en kunnen op vele manieren gebruikt worden. De lampen worden vooral voor huiselijke toepassingen gebruikt en voor professionele toepassingen in de horeca, winkels en kantoren.
 

GU5.3 LED lampen vervangenOm de juiste GU5.3 LED lampen te selecteren zijn er verschillende opties:

Als u eerst een halogeenlamp gebruikte kijkt u naar het wattage van de halogeenlamp. De code van de GU5.3 LED-lamp bestaat uit het wattage dat de lamp verbruikt en het wattage dat de halogeenlamp verbruikt. 6,35-35W betekent dat de lamp 6,5W verbruikt en de 35W halogeenlamp vervangt. Daarnaast zijn er verschillende kleurtemperaturen mogelijk: 2700K voor warm licht (huiselijk gebruik), 3000K voor warm wit (professioneel gebruik) en 4000K voor koel, wit licht (gebruikt in bijvoorbeeld ziekenhuizen).

De gradenbundel geeft aan hoe groot het gedeelte is dat verlicht wordt. Voor accentverlichting wordt een smalle gradenbundel aangeraden (24 graden) en voor algemene verlichting een brede gradenbundel (40D en 60D).
 

De installatie van de GU5.3 lamp

  • Als u al een 12V systeem heeft, kies dan voor een LED-lamp met een gelijkwaardig vermogen als dat van een halogeenlamp.U hoeft hier geen nieuwe transformator voor aan te schaffen. Als u een halogeenlamp had van 50W kies dan voor een 10W-50W LED-lamp, de 10W van de LED-lamp vervangt de 50W van de halogeenlamp. Als u een lamp wilt met een hoger voltage dan is het misschien nodig om uw transformator te veranderen. Kijk naar de productinformatie om dit te bepalen.
  • De lamp is eenvoudig te installeren, u klikt de lamp in het armatuur en draait de lamp daarna 90 graden.

Als laatste is de Lampdirect All-in Garantie van toepassing op de GU5.3 LED lampen .

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen