LED Muurlamp GB-WLH10 6.5W 827 | Dimbaar - Zeer Warm Wit

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties LED Muurlamp GB-WLH10 6.5W 827 | Dimbaar - Zeer Warm Wit

Beschrijving LED Muurlamp GB-WLH10 6.5W 827 | Dimbaar - Zeer Warm Wit

Interessant om te weten:

  • Design LED muurlamp
  • 2700 Kelvin - Warm wit licht
  • Dimbaar

Design LED muurlamp

Creëer sfeer op iedere muur met deze witte stalen LED Muurlamp! Deze is uitgerust met een ingebouwde ronde COB LED lichtbron. De hoge kwaliteit van het licht zorgt voor strakke schaduwlijnen, zowel beneden als boven het armatuur (dubbele straalrichting). Dit LED product is uitsluitend bedoeld voor binnengebruik. Het fraaie aan het vierkante design van deze verlichting is onder meer de afwerking met ronde hoeken. Verder zijn de randen 3mm dik. Zo ben je dus verzekerd van een zeer stevig armatuur, dat tevens een lange levensduur bezit, alsmede een laag vermogen van slechts 6.5 Watt. Je zult dus gegarandeerd vele jaren plezier beleven aan deze zuinige LED verlichting!

2700 Kelvin - Warm wit licht

De kleurtemperatuur van dit LED armatuur is 2700 Kelvin. Dit warm witte licht heeft een sfeerverhogend karakter en is daarom vooral geschikt op plekken waar gezelligheid een belangrijke rol speelt. Je kunt hierbij denken aan een hotelkamer, horecagelegenheid, restaurant, theater, foyer of ontvangstruimte. En in woningen is dit armatuur onder meer geschikt voor een gang, hal, overloop of slaapkamer. Verder is dit duurzame LED product ideaal om te gebruiken als nachtlamp naast een bed.

Dimbaar

Je kunt dit witte opbouwarmatuur dimmen via een LED snoerdimmer of een reguliere LED dimmer. Hiermee bespaar je nog meer energie en maak je het licht extra zacht! Het aansluiten op een dimmer kun je heel eenvoudig regelen via de 3-polige aansluitunit. Klik hier om al onze LED dimmers te bekijken. Na de aanschaf van dit armatuur kun je rekenen op 5 jaar Lampdirect all-in garantie. Alle benodigdheden om deze LED verlichting aan een muur te bevestigen krijg je van ons meegeleverd, zoals schroeven en pluggen.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Ben jij installateur of vakman?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Please wait, adding to cart...

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.