Vorige

Ledvance LED Armatuur Waterdicht IP65 Housing

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Lengte

Ledvance LED Armatuur Waterdicht IP65 Housing

 • Lengte

Beschrijving Ledvance LED Armatuur Waterdicht IP65 Housing

Ledvance LED Armatuur Waterdicht IP65 Housing

Handig om te weten:

 • Innovatieve LED verlichting
 • Bespaar ruim 70% met LED
 • Geen flikkering van het licht
 • Lange levensduur
 • Breed en flexibel toepasbaar
 • Eenvoudig en snel geïnstalleerd
 • Kleurtemperatuur:
 • Lampdirect all-in garantie: 5 jaar 

Innovatieve LED verlichting

Een LED Batten is een slim en duurzaam product, dat conventionele TL-armaturen en TL-buizen vervangt. De stevige behuizing van een LED Batten staat garant voor veiligheid en een optimaal comfort. Bovendien is deze LED verlichting erg flexibel. Je kunt er een naar eigen smaak en wensen een lichtlijn mee creëren. 

Bespaar ruim 70% met LED

Met dit LED product ga je aanzienlijk besparen op je energiekosten. Bovendien ben je ook flink wat jaren 'vrij' van onderhouds- en vervangingskosten en heb je de aanschafprijs binnen no-time weer terugverdiend. Verder geven het A en het lage vermogen van Watt ook de zuinigheid van deze LED Batten aan.

Geen flikkering van het licht

Wanneer een conventionele TL-buis aan wordt gezet, heeft deze wat tijd nodig om op te starten. Daardoor zie je vaak een flikkering van het licht. Bij deze Ledvance LED Batten is dat niet aan de orde. Je bent meteen verzekerd van de volledige lichtcapaciteit. Dat zorgt er onder andere voor dat er geen klachten zoals hoofdpijn of migraine op kunnen treden.

Lange levensduur

Een ander pluspunt is het hoge aantal branduren van deze LED Batten: . Terwijl de meeste TL-buizen en TL-armaturen na ongeveer 15.000 branduren vervangen moeten worden, zit dit duurzame LED product dus bij lange na nog niet aan het einde van zijn levensduur. 

Breed en flexibel toepasbaar

LED Battens zijn vanwege hun flexibiliteit en stevigheid perfect geschikt voor grotere ruimtes. Denk daarbij garages, stallen, schuren, werkplaatsen, loodsen, magazijnen en supermarkten.

Eenvoudig en snel geïnstalleerd

Nog een groot voordeel is dat je bij het plaatsen van een LED Batten niet altijd het bestaande armatuur hoeft te vervangen. Zo heb je in nog geen minuut de installatie al voltooid. De kleur van dit opbouwarmatuur is .

Kleurtemperatuur:

De kleurtemperatuur van deze Ledvance LED Batten is . Wij raden je aan om bij het verlichten van grotere ruimtes voor 4000K te kiezen. Dit geeft in de praktijk een neutraal licht met een frisse tint, terwijl het ook de concentratie en focus bevordert. In ruimtes waar details erg belangrijk zijn (bijv. een drukkerij) kun je beter kiezen voor daglicht wit (6500K). 

Lampdirect all-in garantie: 5 jaar 

Bij kwalitatief goede LED verlichting hoort vanzelfsprekend een goede service. Daarom krijg je bij aankoop van deze LED Batten 5 jaar Lampdirect all-in garantie. Heb je vragen over het gebruik van dit product? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft het afnemen van grotere aantallen? Neem dan contact met ons op.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
 • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
 • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen